Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" прогнозують провал заміни біг-морди Януковича на "алеї голубих ліхтарів"

П'ятниця, 12 листопада 2004, 12:31
Депутат Микола Томенко вважає, що непослідовна позиція Віктора Януковича, який спочатку відмовився від теледебатів, а потім несподівано погодився, пояснюється негараздами у штабі прем'єра.

"Так звана неформальна частина штабу, усвідомлює, що невдовзі доведеться звітуватися перед інвесторами за марно витрачені ресурси", - заявив Томенко, слова якого наводить його прес-служба.

За його словами, "неформальна частина штабу" Януковича "усвідомлює поразку свого кандидата і готується перекласти на свого клієнта всю провину".

"Тому оптимальним варіантом для неї є вихід Януковича на теледебати, які він не зможе виграти у відкритій дискусії з Ющенком. Після очікуваного фіаско у прямому ефірі перед мільйонами громадян, команда Януковича зможе вмити руки і уникнути відповідальності за власні прорахунки", - підкреслив Томенко.

Томенко зазначає, що натомість офіційне крило штабу, очолюване Сергієм Тігіпком, розраховує провести дебати у форматі, який заборонятиме кандидатам говорити про вибори, про ситуацію в державі, про економічні та політичні аспекти".

"Головна роль у цих дебатах буде відведена ведучому, який матиме право переривати кандидатів", - зазначив Томенко.

Він переконаний, що іміджева кампанія з "олюднення" образу Януковича виявилася надзвичайно дорогою і такою ж невдалою.

"Я повністю погоджуюся з віце-прем'єром Дмитром Табачником, який заявив, що українці не оцінили майстерність Януковича як співака, автогонщика, слюсаря та плавця. Більше того, додам, що люди не оцінили також і економічні ініціативи прем'єр-міністра, які чомусь весь час закінчувалися кризами", - наголосив Томенко.

"Спочатку вулиці міст і сіл "прикрасили" так званими біг-мордами, тепер їх замінили на алеї голубих ліхтарів із прем'єром у повний зріст, які у народі називають "Янукович під фонарем".

"Всі ці дорогі, але неефективні технології не дозволили Януковичу стати загальнонаціональним лідером, і він не має шансів стати таким до кінця виборів", - зауважив Томенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович має заспівати, а Ющенко - пам'ятати, що Кучма не зривав погони

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування