Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович більше не лаятиме українців козлами

П'ятниця, 12 листопада 2004, 16:02
Представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш обіцяє, що Янукович не буде більше називати українців "козлами", оскільки виніс урок з цієї ситуації.

Про це він заявив у п’ятницю на прес-конференції у штабі кандидата.

"Щодо персональних образ, то слід відзначити дві речі: перше, сказавши один раз що-небудь, що викликало певну суспільну критику, він більше до цього не повертався" - сказав Гавриш на питання, яке право мав Янукович назвати частину українців "козлами".

"Янукович за цей проміжок часу пройшов дуже темпераментну і швидку кар’єру політичного діяча. І окремі його позиції, які критикуються, були взяті ним як певний політичний урок. І він ніколи не повторить того, що не подобається суспільству", - заявив Гавриш.

Він також зазначив, що слова про "козлів" стосувалися бюрократів, "які розбещено і безконтрольно використовували владні можливості", і "прості люди зрозуміли слова Януковича правильно".

Водночас він заявив, що образи з боку команди Ющенка "стали системою", яка покликана "перетворити дискусію в персональне протистояння".

"Коли постійно з екранів телебачення з вуст лідера лунають слова, які ображають честь і гідність, не тому, що хтось не є бандитом, а тому, що це єдине бачення абстрактного типу і стосується всієї нації, то пробачте мені – це вже є формою політики", - зазначив Гавриш.

"Янукович не має такої політики. Він має особисту точку зору, яку він завжди готовий коригувати".

Гавриш не визнав підкупом представників правохоронних органів, судових та місцевого самоврядування підвищення зарплат на 28% після першого туру виборів.

"То що ви пропонуєте - зупинити на цей час всі процеси в державі, не виконувати зобовязання, які взяті на себе урядом учора. Якраз феномен Януковича полягає в тому, що він всі зобовязання виконував і виконує. Тому я вважаю, що це нормальна практика і є інструментом не Януковича, а уряду", - зазначив Гавриш.

Коментуючи подальші кроки штабу Януковича, зокрема, чи поїде кандидат на млинці до тещі, Гавриш назвав провокацією план дій штабу, оприлюднений "Українською правдою".

На закид, що дещо з плану вже збулося, зокрема, підвищення зарплат працівникам культури, представник Януковича відповів: "В тому то і якість провокації, що вона не є настільки смішною, щоб нічого з неї не збулося. Тоді б це були вправи для учнів молодших класів. Навіть в оповідях про барона Мюнхаузена є немало реальних миттєвостей".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:22
Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
Усі новини...
Реклама: