"Сільські вісті" видали піар Януковича мільйонним тиражем. Всі чекають млинців тещі

П'ятниця, 12 листопада 2004, 17:26
Опозиційне видання "Сільські вісті" присвятило практично повністю п'ятничний випуск агітації за прем'єр-кандидата Віктора Януковича.

Як відзначає інтернет-видання "Обком", на першій шпальті "Сільськіх вістей" тиражем в 999 505 (!!!) екземплярів портрет Януковича розміром 12х16 см й аршинним кеглем (по висоті "шапки" газети) заголовок "За суспільство рівних можливостей!".

Далі стаття на три чверті шпальти - розповідь від першої особи кандидата "про те, як чудово все буде після його перемоги".

На другій шпальті - на дві третини обсягу займає вже інтерв'ю з Януковичем, що незрозуміло хто бере в прем'єр-кандидата.

Під обома матеріалами малопомітним рядком зазначено: "Політична реклама".

Третя й четверта шпальти сьогоднішнього номера "Сільськіх вістей" присвячені телепрограмі й рекламі.

У розмові з "Обкомом" головред "Сільськіх вістей" Василь Грузін визнав, що статті про Януковича опубліковані на платній основі по рекламному прайс-листу.

Він також стверджує, що до звичайного тиражу газети (600 тисяч екземплярів) замовник оплатив виготовлення додаткових 399 505 екземплярів. До всього Грузін додав: "Нас просто змусили".

Як відомо, 8 листопада "Українська правда" опублікувала план роботи штабу Януковича перед другим туром. Там у "3-му сценарії" під пунктом 8 значилося:

Підготувати матеріали для статті в газеті "Сільські вісті".

Відповідальні:

ПРУТНІК Е.А.

ЛЕВЕНЕЦЬ Ю.А.


5 листопада Янукович захотів поспілкуватися з колективом редакції "Сільськіх вістей". Ця новина здивувала багатьох і стала ледь не "топом" минулої п'ятниці.

У понеділок, 8 листопада, головний редактор газети Василь Грузін розповідав "Обкому", що він не знає, що знадобилося Януковичу від "Сільськіх вістей". При цьому він відмовлявся обговорювати будь-які припущення із цього приводу.

У штабі СПУ ніхто не міг сказати що-небудь зрозуміле, стверджуючи, що ні Сподаренко, ні Бокий (народні депутати, члени редакційної ради, фактичні розпорядники цього ЗМІ) не підуть на альянс із нинішньою владою.

Читайте також:

Витік матеріалів. План Януковича на другий тур: теща, Фрадков і рух проти Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...