Комсомол Януковича принесе валідол до штабу Ющенка

П'ятниця, 12 листопада 2004, 19:03
Молодіжний рух "Досить!" має намір провести у Києві перед штабом Віктора Ющенка акцію під назвою "Заспокойтеся!".

Активісти "Досить!", одягнуті в білі халати, будуть роздавати заспокійливі лікарські засоби працівникам штабу і прихильникам Ющенка, повідомляють "Новини-Україна".

Прес-секретар "Досить!" Тетяна Єсіна розказала, що "метою акції є заклик до політиків з оточення Ющенка відмовитися від закликів до екстремістських дій, від провокування хвиль агресії і насильства".

Рух "Досить!" створено в противагу громадянській ініціативі "Пора", яка виступає проти влади.

Координаторами "Досить!" є представники політсил, які підтримують Януковича, в тому числі депутат з "Регіонів України" Валерій Хомутинник.

Депутат з "Нашої України" Сергій Соболєв повідомив, що отримав матеріали про акцію "Досить!", яку штаб Януковича планує з 13 по 21 листопада.

"Вони дали завдання місцевим штабам Януковича арендувати машини швидкої допомоги та білі халати, фактично відволікаючи від прямих обов’язків лікарів, які повинні допомагати хворим".

Планується поставити біля кожного штабу Ющенка "по машині швидкої допомоги та "бочки" з валер’янкою і валідолом як заспокійливе".

"Вони настільки не довіряють своїм молодим людям, що навіть заготували варіанти відповідей на можливі запитання, і вони не мають права ніяк по-іншому відповідати", - зауважив голова штабу.

Зокрема, на запитання, для чого проходить акція, молодь має чітко відповідати: "Я являюсь членом молодежного объединения "Досить", движение создано для того, чтоб не было агрессии в Киеве".

На думку Сергія Соболєва, ця акція явно направлена на те, щоб спровокувати працівників штабів Ющенка на протидію.

Соболєв висловив подив, що "заспокійливу акцію проти агресії" зініціював штаб двічі судимого за розбійні напади на ветеранів війни і праці кандидата Януковича.

"Мені здається, що вони звернулися не за адресою: такі акції треба проводити біля штабів Віктора Януковича, а також біля відділів міліції, СБУ та прокуратури - служб, які використовуються, замість свого прямого призначення, для боротьби з власним народом", - наголосив він.

Сергій Соболєв попередив виборців, щоб вони не піддавалися на провокації, повідомляє сайт штабу Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News