Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подякувала Януковичу за заводи олігархів і просить банки з Кайманових островів

П'ятниця, 12 листопада 2004, 19:30
Юлія Тимошенко вважає анекдотичним страйк низки підприємств на підтримку Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві Юлії Тимошенко, поширеній в прес-службі.

"З переліку вказаних підприємств чітко видно, що це і є об'єднана власність трьох ключових українських кланів", - зазначила Тимошенко.

"Що ж, я маю подякувати прем'єру, бо саме оголошенням списку цих підприємств Янукович значно полегшує роботу новому генеральному прокурору, який так чи інакше, буде змушений займатися питаннями незаконної приватизації та розкрадання державного майна", - зіронізувала співлідер "Сили народу".

За її словами, новий прокурор "фактично задарма отримав реєстр феодальних промислових вотчин чинних вітчизняних олігархів на чолі із самим Януковичем".

Тимошенко також попросила Януковича, щоб він також закликав до страйку банкірів з Кайманових островів, Кіпру чи Антигуа. "Це значно б полегшило завтрашній новій владі пошук офшорних тіньових коштів прем'єр-міністра та його олігархічного оточення", - зазначила вона.

Тимошенко відзначила, що оголошення страйку саме на 13-те число "досить промовисто унаочнює шанси їх патрона в другому турі президентських виборів".

"Моторошний вій сирен на заводах Януковича символізує не що інше, як вовче завивання нинішньої команди, що безповоротно втрачає владу. У такому випадку ми можемо тільки вітати звуковий прояв тіньової власності в Україні", - зазначила Тимошенко.

Вона також відзначила, що ця акція Януковича "чудово демонструє", що він може "тільки зупиняти роботу підприємств, блокувати діяльність промисловості, бо ні на що конструктивне, продуктивне ця команда не здатна".

"Я переконана: якщо наші опоненти вдаються до таких кумедних кроків відчаю, це означає, що вони самі повірили в нашу перемогу. Кожен їх подібний чудернацький крок – це шлях до перемоги опозиції, народу України. Тому, я без тіні сумніву заявляю: так тримати, Вікторе Федоровичу!", - наголосила Тимошенко.

Сам Віктор Ющенко переконаний, що суботній попереджувальний страйк 40 підприємств країни на підтримку Януковича - "надуманий конфлікт, який ставить за мету знайти будь-який спосіб підтримати прем'єра".

Він висловив переконання, що "за організацією подібних маніпуляцій стоять керівники підприємств, а не колективи".

"А ми добре знаємо, хто ці керівники і в якій залежності від уряду і Януковича вони перебувають", - підкреслив Ющенко. Він засудив подібні методи і зауважив, що вони "не ставлять за мету консолідацію нації".

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ОРГАНІЗУЄ СТРАЙКИ НА СВОЮ ПІДТРИМКУ. За життя для нього гудітимуть заводські гудки


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування