Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки деякі агітують, "діючий" прем'єр "порєшал вопроси"

Субота, 13 листопада 2004, 13:21
Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що йому буде цікаво зустрітися зі своїм опонентом Віктором Ющенком й задати йому низку питань.

Під час відвідування Ніжнедніпровського трубопрокатного заводу під своєї робочої поїздки до Дніпропетровська у суботу він зазначив, що він "виступає за честь" у теледебатах.

"Я згодний з тими виборцями, які писали мені листи, що для них дуже цікаво було б одержати відповіді й зіставити їх із двох боків", - сказав Янукович.

При цьому прем'єр підкреслив, що є діючим головою уряду й під час відвідування Дніпропетровської області також займався рішенням "тих питань, якими ми живемо".

"Я знаю, що тільки завзята праця дасть нам позитивний результат і тільки позитивний результат в економіці дасть нам можливість поліпшити життя. Тобто нам всім потрібно працювати. Я звик до такої роботи, що йде на користь людей і держави", - підкреслив Янукович.

При відвідуванні Ніжнедніпровського трубопрокатного заводу Янукович пообіцяв у випадку обрання його президентом видати перші укази щодо реформування соціальної сфери.

"Я вже неодноразово говорив, що перші укази, які я видам, гарантуватимуть виконання тих соціальних програм, які я оголосив", - сказав прем'єр, додавши, що це його обов’язок - "відповідати за кожне своє слово й рухатися тільки вперед".

Раніше того ж дня, на зустрічі із студентами i викладачами Нацiонального гiрничого унiверситету у Днiпропетровську Янукович закликав студентiв виявити бiльшу активнiсть пiд час голосування на виборах.

"Я зараз звертаюся ще раз, ще раз хочу попросити вас прийти i проголосувати як пiдказує ваша совiсть, ваше серце", - сказав прем'єр.

Янукович також виступив за вiдновлення державних гарантiй з надання молодим фахiвцям першого робочого мiсця пiсля одержання професiйноi освiти, висловився за збiльшення бюджетного фiнансування освiти, створення доступноi системи кредитування навчання (надання 3% кредиту на 15 рокiв) i забезпечення житлового кредитування молодi.

Пiд час поiздки Янукович планує вiдвiдати також Свято-Троїцький кафедральний собор, виступить у прямому ефiрi Днiпропетровськоi обласноi державноi телерадiокомпанii.

Ранiше Янукович планував вiдвiдати Днiпропетровськ 10 листопада, але вiдклав поiздку з невидомих причин.

За матеріалами Інтерфакс-Украина, Українського вибору

Читайте також

Ющенку хотіли заборонити питати Януковича про "козлів" і зону

Гавриш не пустить Януковича далі УТ-1

Янукович піде з простягнутою рукою.. на дебаты

Ющенко готовий дебатувати з Януковичем не один раз

Янукович тренується, щоб вийти на дебати без наушника

Ющенко хоче запитати у Януковича про його судимості

Подивитися на живих Ющенка і Януковича прийдуть 500 осіб

ЯНУКОВИЧА УМОВИЛИ ВИЙТИ НА ДЕБАТИ ЛИСТИ ТРУДЯЩИХ. Тепер він гратиме на своєму полі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування