Януковичу радять не сподіватися на погане самопочуття Ющенка

Понеділок, 15 листопада 2004, 15:16
Чутки про погіршення стану здоров'я кандидата в президенти Віктора Ющенка є черговою провокацією та "чорним піаром" з боку команди його суперника Віктора Януковича.

Про це заявила прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, наголосивши, що поява таких чуток саме в останній тиждень виборчої кампанії є абсолютно характерною.

"Абсолютно очевидно, що таких чуток буде ще безліч, тому що влада розуміє – саме Ющенко є лідером політичних симпатій виборців, а інших аргументів у команди провладного кандидата просто немає", - сказала вона.

Геращенко нагадала, що 12 листопада, коли, за чутками, у Ющенка начебто погіршився стан здоров'я, він весь день провів на очах журналістів.

Зокрема, зранку зустрівся з представниками регіональних ЗМІ, потім з членами Всеукраїнської асоціації знецінених вкладів, потім з міністром закордонних справ Польщі Володимиром Цімошевичем.

В суботу, 13 листопада, Ющенко зустрічався на мітингу з жителями Харкова та провів брифінг із журналістами, а в неділю, 14 листопада, готувався до участі в теледебатах та по телефону спілкувався з виборцями Херсона.

"Ми спростовуємо всі чутки, які знову почалися навколо здоров'я Ющенка", - підкреслила Геращенко.

Вона наголосила, що кандидат на пост президента перебуває "в нормальній формі" і "стан здоров'я Віктора Ющенка зараз набагато кращий, ніж був навіть місяць тому. Ющенко витримав серйозний удар. Його опоненти хочуть видати бажане за дійсне", - наголосила прес-секретар кандидата, повідомляє UNIAN

Як відомо, у неділю представник фракції "Регіони України" Валерій Коновалюк заявив в ефірі програми "Інтер" про важкий стан Ющенка. Сайти, підконтрольні оточенню Януковича, повідомляли про госпіталізацію Ющенка до лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування