ФОРМАТ ДЕБАТІВ ТАКИ ЗМІНЕНО. ТЕЛЕЦЕНТР ПОСИЛЕНО ОХОРОНЯЮТЬ. ТУДИ ПРИБУВ ЯНУКОВИЧ?

Понеділок, 15 листопада 2004, 17:29
Керівник Національної телерадіокомпанії Олександр Савенко визнав внесення "незначних" змін до регламенту дебатів.

За його словами, "він справді підписав зміни до регламенту, але з єдиною метою - гнучкіше провести дебати між двома кандидатами", повідомляє 5-й канал.

За словами журналіста каналу, до приміщення телецентру вже з'їжджаються представники команд кандидатів, зокрема вже прибули керівника штабів Олександр Зінченко та Сергій Тігіпко, а також близько 20 депутатів.

Заходячи до телецентру, Тігіпко сказав: "Настрій чудовий. Ви ж знаєте, Янукович стане президентом!"

Також до телецентру начебто вже прибув Віктор Янукович, однак журналістам цього поки не вдалося перевірити.

Біля приміщення телецентру вживаються безпрецедентні заходи безпеки. Щоб потрапити до приміщення слід пройти три кордони держохорони.

Як відомо, віце-президент компанії Геннадій Радченко запевнив: УТ-1 жодних змін у формат дебатів не вносив.

Підготовка до теледебатів, за його словами, до 14-тої години вже була завершена: була змонтована декорація, поставлене світло, погоджені всі питання режиму й так далі", - сказав пан Радченко.

Водночас керівник прес-служби ЦВК пані Зоя Казанжи нагадала: право визначати регламент телевізійних дебатів має виключно Центральна виборча комісія.

"Мені відомо лише про зміну форматів із засобів масової інформації. Жодного офіційного коментарю чи офіційного якогось документа від Національної телерадіокомпанії ми не отримували. Я наприклад не розумію, як можна структурам чи органам, які не мають жодного відношення до ЦВК, змінювати чи навіть говорити про зміни у форматі", - сказала Казанжи.

Читайте також:

УТ-1 САМОВІЛЬНО ЗМІНИЛА ФОРМАТ ДЕБАТІВ

УТ-1 каже, що не змінювала дебатів. Джерела кажуть, що для маніпуляцій прийде Кисельов


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування