Тимошенко вважає, що Януковичу має заздрити Піховшек

Понеділок, 15 листопада 2004, 21:13
Співголова коаліції "Сила народу" Юлія Тимошенко стверджує, що за кількістю бруду, вилитого на свого опонента, Януковичу "може позаздрити Піховшек".

Так Тимошенко прокоментувала теледебати між Віктором Ющенком і Віктором Януковичем в понеділок.

"Особливо "ефектно" Янукович показав себе у останні п'ять хвилин виступу. Поклявшись що ніколи не ображав своїх опонентів, відразу ж видав в ефір стільки бруду, що стало заздрісно навіть Піховшеку", - сказала вона.

Вона також зазначила, що Кучма "має подякувати Януковичу за гідну оцінку десяти років його правління".

"Зі слів прем'єра випливає, що саме Кучма несе всю відповідальність за ту кризу, в якій опинилася країна. Фактично Янукович говорив про те, як важко йому виправляти наслідки незграбної антинародної політики Кучми... Нічого собі – виховав наступничка. Добру подяку отримав президент з вуст свого кандидата", - сказала Тимошенко.

"На фоні сьогоднішнього Януковича мені навіть сумновідомі імпровізації Кучми видаються еталоном риторики та красномовства", - сказала Тимошенко.

"Хоча я особисто вдячна Януковичу за те, що він постав перед країною таким, яким і є насправді, без ретуші. З усією своєю агресією, злобою, економічною і політичною безграмотністю. Він показав себе справжнім представником цієї влади, якій невідомі поняття честі, гідності, порядності", - зазначила Тимошенко

Вона також назвала Януковича "злим і некомпетентним державним чиновником, який відповідав виключно агресією та так і не оприлюднив жодного реального аргументу на свою користь".

"Я не знаю, хто з штабу Януковича таки випхав його на дебати, однак ця людина безперечно заслуговує на розумну премію від нашої команди. Бо ж після сьогоднішнього ефіру я не можу собі уявити здорову, свідому людину, яка б хотіла бачити своїм президентом такого "проффессора". За півтори години не сказати жодного слова правди… Це ж треба вміти", - сказала Тимошенко.

Натомість щодо Ющенка вона сказала, що "побачила свого нового президента". Люди побачили цивілізованого політика європейського типу, справжнього лідера нації, що прекрасно володіє собою, чудово розбирається в політичних та економічних питаннях і, саме головне, чітко уявляє Що і Як треба зробити для того, щоб люди нарешті отримали гідний рівень життя і гідного главу своєї держави.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування