Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко спробував себе в ролі президента, а Янукович – опозиціонерки Вітренко

Понеділок, 15 листопада 2004, 21:37
Глава парламентського комітету з питань свободи слова й інформації Микола Томенко (фракція "Наша Україна") вважає, що в ході теледебатів кандидат у президенти Віктор Янукович виступив як представник опозиції, а Віктор Ющенко як майбутній глава держави.

"Дебати виявили цікаву особливість, оскільки кожен з кандидатів у президенти, чи за порадою експертів, чи за власним задумом, вибрав собі відповідну роль", - прокоментував Томенко агентству "Інтерфакс-Україна" хід теледебатів між Ющенком і Януковичем у понеділок.

За його словами, Ющенко говорив як майбутній президент України, про майбутнє, оцінюючи реальну ситуацію в країні, приділяючи увагу тому, що необхідно зробити і як чином.

У той же час, Янукович "діяв як кандидат опозиції, він покритикував період десятиліття, коли країну очолював Леонід Кучма".

"Складалося враження, що за рівнем опозиційності він належить до категорії Прогресивно-соціалістичної партії Наталії Вітренко, яку він похвалив як єдино правильну опозицію", - сказав Томенко.

"Можливо це позитив, що вперше Януковича глядачі побачили як людину, що діє не в керівництві держави, а в опозиції й можливо це корисний досвід для того, коли Янукович не виграє на виборах й, можливо, буде очолювати опозиційну партію або опозиційний парламент", - відзначив Томенко.

Другою особливістю, на його думку, є те, що "всупереч всім провокаціям" Ющенко "повністю зняв проблему обговорення уразливих або темних сторін біографії Януковича".

Разом з тим, Янукович "незважаючи ні на що, навпаки намагався знайти якісь проблеми в житті чи біографії Ющенка", вважає Томенко.

"У цій ситуації відхід від особистих образ із боку Ющенка - це формат державного діяча, акцентування на проблемах життя й діяльності Ющенка з боку Януковича - це формат радикальної опозиції", - підкреслив депутат, додавши, що "основною несподіванкою цих теледебатів стали ті ролі, які вибрали для себе кандидати в президенти".

Читайте також:

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ ДЕБАТІВ ЮЩЕНКО-ЯНУКОВИЧ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...