Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обіцяє проблеми Медведчуку і Пінчуку

Вівторок, 16 листопада 2004, 16:25
У разі перемоги на виборах президента, Віктор Ющенко зруйнує монополію двох кланів на центральних телеканалах.

"Як демонтувати сьогодні монополію? Якщо керуватися законом, демонтувати монополію легко", - сказав Ющенко на брифінгу в Києві.

Він не став говорити подробиці, але пообіцяв повідомити їх "через місяць".

На питання, як Ющенко буде поводитися з каналами, які нищили Ющенка, він сказав: "Жити помстою я не буду. У оновленій країні буде не тільки вільна преса, але і суд, де я, як і 47 мільйонів, зможуть захистити свої попрані права і честь".

Ющенко нагадав, що досі не може отримати ефір від ICTV, який йому присудив Верховний суд для спростування програми "Подробно с Дмитрием Киселевым".

"Вони плювали на честь, гідність, у них одна політика – новини від першої особи", - сказав Ющенко.

Зустріч Ющенка з пресою була приурочена до дня телебачення, радіо і зв'язку.

Також Ющенко сказав, що у нього є "цікава ідея" щодо створення Громадського телебачення.

На зустрічі з журналістами Ющенко також пообіцяв, що за його президентства не буде цензури.

"Державна політика будуватиметься на засадах демократії, незалежно від темників. Ми відійдемо від державного замовлення новин для одного глядача", - сказав Ющенко.

"Даю слово, незалежно від того, які посади мене чекають у житті, все робитиму у сфері свого впливу, щоб вам перстом не вказували, як висвітлювати новини. Мені можуть не подобатися ведучі, гості... Але тільки розмаїття думок дає можливість у вороху інформації знайти зернину".

Ющенко проводив прес-конференцію у прес-клубі "Так". Після закінчення брифінгу під прес-клубом зібрався стихійним мітинг прихильників до сотні осіб. Ющенко якийсь час роздавав автографи. Після від'їзду натовп збільшувався, оскільки у прес-клубі обіцяли роздавання помаранчевої агітпродукції.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування