НА ЯНУКОВИЧА ПОДАЮТЬ ДО СУДУ ЗА МАТЮКИ

Вівторок, 16 листопада 2004, 18:31
Два пенсіонери з міста Коростень Житомирської області збираються подати позови на Віктора Януковича за публічні образи.

Про це повідомляє 5 канал

Так, вісімдесятитрирічний виборець Василь Ярошенко подає до суду на кандидата в Президенти Віктора Януковича за образу честі та гідності.

Саме його Янукович послав "на три букви" на зустрічі кандидата з виборцями в Коростені перед першим туром.

Янукович різко відреагував на запитання викладача української мови по ініціативи прем'єра зробити російську другою державною.

У відповідь, говорить Ярошенко, почув від Януковича лайку, а охоронці кандидата почали заламувувати йому руки.

"Я кажу, знаєш що, руку поклав на серце – відійди від мене, ну я прошу тебе – не чіпай мене. У мене є питання, я хочу йому їх задати, а він жме мене", розповів пенсіонер.

Ще одна пенсіонерка Світланою Симончук на зустрічі з Януковичем запитала в нього про соціальне забезпечення "чорнобильців". Замість відповіді, стверджує позивачка, кандидат попросив охорону забрати пенсіонерку з площі.

"Він у грубій формі сказав, показав у ліву сторону, грубим жестом - заберіть звідси цю жінку. Я була принижена, , мені соромно було. Я не очікувала цього почути", - розповіла Симончук.

У штабі Януковича запевняють – таких випадків не було і пенсіонери брешуть. Це піар-акція опозиції, бо їхній кандидат такого вчинити не міг, впевнені в команді Януковича.

"Я хочу сказати, що це банальна брехня. Ми реально бачили, як реагують сьогодні наші опоненти, до чого вони йдуть, не вибираючи ні засобів, ні способи, щоб досягти перемоги на виборах", - сказав Коновалюк.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ПОСЛАВ ПЕНСІОНЕРА МАТЮКОМ НА ТРИ БУКВИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...