ЗА ЯНУКОВИЧА БУДУТЬ ГУДІТИ ВЖЕ 400 ПІДПРИЄМСТВ

Вівторок, 16 листопада 2004, 18:52
Промислова Ліга "Південь-Схід" має намір у середу, 17 листопада провести політичну акцію проти кандидата в президенти України Віктора Ющенка.

Про це повідомили в прес-службі організації, нагадавши, що створена 12 листопада Промислова Ліга ставить за мету не допустити до влади Ющенка, політичний й економічний курс якого, на думку її учасників, поставить економіку країни перед загрозою краху.

Як стверджують у Лізі, про намір приєднатися до акції 17 листопада "оголосили близько 400 підприємств", у тому числі заводи "Азовсталь", "Мотор Січ", Дніпропетровський трубний завод, "Днепротяжмаш" тощо.

"Промислова Ліга заявляє про неприпустимість спроб будувати виборчу кампанію на неправді й залякуванні народу, закликає виборців підтримати Януковича", - говориться в заяві.

Ліга виступає за прозорі й чесні вибори, у яких змагатимуться самі кандидати, їхні справи й програми, а не безвідповідальне критиканство й демагогія. З Ющенка Україна не має майбутнього", - заявляють у Лізі.

У той же час у повідомленні не говориться, яким чином у середу буде проходити акція, спрямована проти Ющенка.

У Промислову Лігу входять більше 40 найбільших індустріальних підприємств України, зокрема, "Запоріжсталь", "Турбоатом", "Краснодонуголь", Південна залізниця.

У суботу, 13 листопада більше 40 підприємств-учасників Ліги провели попереджувальний політичний страйк.

"На підприємствах пройшли мітинги на підтримку Віктора Януковича, була зупинена робота, одночасно пролунали заводські гудки. Учасники акції звернулися до народу України із закликом згуртуватися в другому турі навколо кандидатури Януковича й не допустити перемоги Ющенка", - повідомили в прес-службі.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ОРГАНІЗУЄ СТРАЙКИ НА СВОЮ ПІДТРИМКУ. За життя для нього гудітимуть заводські гудки

Страйк за Януковича проігнорували? Донецьких відправили на мітинг по списку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...