ЯНУКОВИЧ ВІДМОВИВСЯ ВІД ДЕБАТІВ. Він любить монологи

Середа, 17 листопада 2004, 14:06
Віктор Янукович не розглядає можливості участі в додаткових теледебатах, які пропонує організувати консорціум телеканалів, повідомила прес-секретар прем'єра Ганна Герман.

"Прем'єр уже взяв участь у теледабатах. Які ще дебати можуть бути?" - заявила Герман, передають РІА "Новості".

На думку прес-секретаря прем'єра, "говорити про нові теледебати зараз уже занадто пізно".

У свою чергу довірена особа Януковича в ЦВК Степан Гавриш повідомив, що штабом кандидата в президенти ідея проведення додаткових теледебатів сприймається позитивно.

"Однак з боку штабу Віктора Ющенка пропозицій про проведення нових теледебатів не надходило" - заявив Гавриш.

За словами Степана Гавриша, хоча він "особисто не чув від Віктора Януковича
відмови від участі в нових теледебатах, однак робочий графік прем'єра навряд чи може дозволити йому знайти час для подібного заходу".

"Для нас зараз набагато важливіше провести прямий ефір у п'ятницю" - повідомив Гавриш.

Кандидат у президенти Віктор Ющенко заявив, що готовий брати участь у нових теледебатах.

У той же час, за словами виконавчого директора "Інтерньюз-Україна" Костянтина Квурта, ще протягом 4-5 годин, у випадку одержання згоди від обох претендентів, можливо провести комерційні теледебати кандидатів у президенти.

За його словами, для забезпечення належної якості теледебатів на їхню підготовку потрібно 72 години (до 20.00 19 листопада), повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомив шеф-редактор інформпрограм "5 каналу" Андрій Шевченко, комерційні канали об'єднали зусилля для організації незалежних теледебатів Ющенко-Янукович, щоб зробити якісний і різнобічний продукт.

14 листопада "Інтерньюз-Україна", коаліція "Свобода вибору - 2004" і провідні українські телеканали ICTV, "Тоніс" й "5 канал" підписали меморандум про спільну реалізацію проекту теледебатів.

До них приєдналися "Новий канал", СТБ і Радіо "Ера". Про бажання транслювати дебати заявив також російський телеканал REN TV.

Дебати можуть вести Шевченко ("5 канал"), Дмитро Тузов ("Тоніс") і Олена Фроляк (ICTV). Теледебати мають пройти 19 листопада в будинку "Київекспоплаза".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News