Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спікер Держдуми їде на вибори. Але не до Януковича, а до Кучми

Четвер, 18 листопада 2004, 10:04
Спікер Держдуми Борис Гризлов у п'ятницю відвідає Україну із 3-денною робочою поїздкою за запрошенням глави українського парламенту.

У бесіді з журналістами в четвер Гризлов пояснив, що "у нас намічені переговори, що стосуються широкого спектру питань".

"Це - і питання подвійного громадянства, полегшення режиму роботи громадян України в Росії, питання, що стосуються святкування 60-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні", - сказав він.

Гризлов пояснив, що ця ініціатива - щодо святкування перемоги у Великій Вітчизняній війні - буде винесена на обговорення міжпарламентської асамблеї країн СНД, для того, щоб парламенти країн Співдружності могли запропонувати свою програму святкування цього великого свята.

Також, планується зустріч Гризлова із президентом України Леонідом Кучмою.

Гризлов зазначив, що ні з ким із кандидатів у президенти не планує зустрічатися. Водночас пояснивши, що в неділю, 21 листопада, у день другого туру президентських виборів, буде перебувати в Києві.

Спікер також повідомив, що в п'ятницю в Україну виїжджають депутати Держдуми, які як спостерігачі будуть присутні на виборах.

РІА "Новості"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...