Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Януковича попросив ющенківців не приходити на вибори

Четвер, 18 листопада 2004, 10:39
Влада планує здійснити в суботу й безпосередньо в день голосування в неділю масштабну провокацію проти Віктора Ющенка і його прихильників.

Про це повідомив УРП "Собор" один із відповідальних працівників штабу Януковича, заявляє прес-служба партії.

За його словами, вже віддруковано і розвезено по регіонах багатомільйонний наклад листівок із закликом до прибічників Віктора Ющенка "бойкотувати вибори, оскільки їх неодмінно сфальсифікує влада!"

Фальшиву листівку оформлено як заклик самого Віктора Ющенка до виборців, із використанням справжньої стилістики його промов.

Текст, супроводжується фотографіями Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко, які розміщено на тлі жовтогарячої барви кампанії лідера "Сили народу".

"Автори фальшивки усвідомлюють: більшість громадян відразу ж розпізнають несправжність цього звернення. Але за умов, коли боротьба ведеться за кожен голос, навіть невелике зменшення числа бюлетенів, поданих за лідера опозиції, збільшує шанси кримінальної влади", - говориться в зверненні "Собору".

Партія ще раз звертається до виборців не вірити провокаціям і закликає їх обов’язково прийти на вибори.

Прес-служба "Собору" також повідомляє, що на минулому тижні серед російськомовних виборців Криму розповсюджувалося фальшиве звернення Віктора Ющенка до кримських татар, яке містило образи на адресу Росії й погрози в бік слов’янського населення півострова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...