Янукович радить скаржитися на кривдників Ринату Ахметову. Він розбереться

Четвер, 18 листопада 2004, 14:48
Прем'єр-міністр України, кандидат у президенти Віктор Янукович заявляє, що ніколи не ділив підприємців за регіональним принципом й не має наміру лобіювати інтереси донецьких підприємців.

"Я знаю, що вас почали лякати донецькими підприємцями. Але якщо є випадки або спроби тиску на вас, дайте мені таку інформацію, щоб я знав", - заявив Янукович на зустрічі з підприємцями Києва в четвер.

"Я ніколи нікого не ділив на синків і пасинків, для мене зараз немає різниці, хто де живе, у яку церкву ходить і т.д. ", - додав прем'єр.

Він підкреслив, що для нього важливе створення однакових умов для підприємців. "Я ніколи не дозволю, щоб хто-небудь, користуючись моїм ім'ям, заподіяв людям шкоду", - сказав Янукович.

Присутній на зустрічі голова Ради підприємців при Кабінеті міністрів України Дмитро Швець відзначив, що у випадку наявності інформації про факти залякування з боку донецьких підприємців можна звертатися й у Раду.

У той же час він нагадав, що до складу Ради входять відомі донецькі бізнесмени Ринат Ахметов (СКМ) і Сергій Тарута (корпорація "ІСД"). "Вони самі знайдуть тих, хто використає ім'я (Януковича)", - сказав Швець.

Янукович також провів у четвер зустріч з підприємцями Києва, яка відбулася на хлібозаводі №10 у четвер.

На ній Янукович сказав, що держава має бути зацікавлена в розвитку бізнесу, тому що це сприяє розвитку самої країни.

При цьому необхідно відслідковувати сплату підприємцями податків, а також створення для них рівних умов діяльності.

"Я хотів би, щоб ми з вами відпрацювали правила гри. Ми від вас очікуємо пропозицій по вдосконаленню законодавства, а також пропозицій по підготовці нових законопроектів", - сказав прем'єр-міністр.

При цьому Янукович нагадав, що він виступає за скасування кримінальної відповідальності за дрібні фінансові порушення.

Прем'єр-міністр також додав, що завдяки тісному співробітництву підприємців з урядом можна вирішити питання зі збутом продукції за кордоном.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування