150 тисяч "прихильників" з відкріпними талонами везуть голосувати за Януковича

Четвер, 18 листопада 2004, 18:04
В четвер зранку на залізничну станцію "Київ-Дніпровський" прибув ешелон, повністю завантажений людьми з відкріпними талонами.

"Їх чекають автобуси, міліцейський супровід", повідомив депутат В’ячеслав Кириленко, передає прес-служба центрального штабу Ющенка.

Звідки прибув поїзд, невідомо, але Кириленко запевнив, що сам факт його приїзду – абсолютно точна інформація.

В той же час з Луганська на Київ в четвер відправився спецпотяг. За словами депутата міськради Луганська Анатолий Гацко, вони їдуть на з’їзд "Нової взаємодії", але як люди вони зізнаються у приватній розмові, вони їдуть "до Києва, підтримувати Януковича".

В той же час "Російський клуб" організує акцію "Проголосуй вдома", в рамках якої громадяни "України, які перебувають в Росії, можуть приїхати в Україну 21 листопада та проголосувати вдома".

Видання Павловського "Українська газета" називає цифру кількості бажаючих називає в 150 тисяч бажаючих. Але виявилось, що немає квитків на потяги.

Голова Товариства дружби та співробітництва Олег Балканов сказав, що має намір вирішити цю проблему за допомогою автобусних рейсів, повідомляє газета.

Як повідомив один з читачів "Української правди", в четвер з Курського вокзалу в Москві відправився потяг із 470 пасажирами до Севастополя.

Донецьке, Луганське та Миколаївське земляцтва "спонсорують" білети в обидва боки на потяги до Харкова, Донецька, Луганська, Сімферополя, Запоріжжя, Дніпропетровська для того, щоб люди приїхали і проголосували за Януковича.

Планується, що загальна кількість "прихильників Януковича" складатиме близько 12 тисяч осіб. Якщо провести математичну операцію, виявиться, що "російський проект" коштуватиме штабу Януковича приблизно в 3 600 000 гривень.

Раніше в четвер Верховна Рада для того, щоб запобігти фальсифікаціям, ухвалила рішення, яке забороняє голосування за відкріпними талонами під час другого туру.

Але таке рішення має бути підписано президентом Леонідом Кучмою для того, щоб набрати силу.

Як повідомлялося, масове голосування за відкріпними талонами у ході першого туру президентських виборів 31 жовтня було відзначене спостерігачами в якості одного з основних порушень.

"Українська правда"

Читайте також:

Депутати заборонили голосувати за відкріпними талонами

Нафтовики голосують за ...?

У МВС називають статтю в "Індепендент" "фальшивкою", але масово збирають відкріпні талони

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування