Війна проти Ющенка. План розміщення "чорнухи"

П'ятниця, 19 листопада 2004, 00:33
Останній наступ на Ющенка через канали Медведчука – це ролики про начебто його оточення та націоналістичну сутність. Глядачі державного каналу УТ-1 уже могли неодноразово бачити ці відеокліпи невідомого походження – які легко можна кваліфікувати не лише як наклеп, але і як розпалювання міжнаціональної ворожнечі та фашизму.

Від джерел на Банковій до "Української правди" потрапив план розміщення цих роликів на УТ-1. Протягом 19 листопада – останнього дня, коли дозволена агітація – має вийти 13 таких кліпів. Їхня тривалість півхвилини – хвилина. Крім того, чотири рази мають бути прокручені майже чотирихвилинні ролики з піснею Кобзона.

Загалом у п’ятницю на УТ-1 має бути 1592 секунди чорнухи. На наведеній нижче таблиці видно графік виходу антиющенківського відео. Цифра справа – хронометраж ролика в секундах.

На тематику, аналогічній тій, що у відеокліпах, також масово було випущено наліпки із закликами на кшталт: "Нашизм не пройдет" або "ОУН і УНА-УНСО за Ющенка".

Додамо лише, що весь цей інформаційний тероризм відбувається за наказом адміністрації президента Кучми. Того самого, який у четвер сказав: "Україні, як повітря, потрібні абсолютно чесні вибори і абсолютно легітимний президент".

 
 
P.S. Разом із планом-графіком поширення відео, наші джерела в АП повідомили про ще одну провокацію, організовану владою. Найцікавіше, що, знищуючи Ющенка за допомогою тематики Великої вітчизняної війни, вони водночас боротимуться з лідером "Нашої України" за те, що він у своїй агітації використав паралелі між 1944 та 2004 роками.

У п’ятницю на каналах Медведчука має з’явитися такий собі ветеран війни Василь Романенко, який звернувся до Генпрокуратури із заявою "про порушення законодавства під час ведення передвиборчої агітації кандидатом Ющенком".

Романенко має розповісти глядачам, що він обурений відеороликом Ющенка, де використано кадри Великої вітчизняної війни і текст: "Наши отцы освободили Украину от фашизма. Мы освободим от бандитов при власти. Это наш долг".

Романенко буде виступати проти використання "загальносуспільних цінностей на користь власної агітаційної кампанії".

У своїй скарзі до Генпрокуратури Романенко плутано пояснює, що "такий метод ведення передвиборчої агітації з боку В.А.Ющенка є проявом зневаги до ветеранів Великої Вітчизняної війни, вседозволеності та психологічного маніпулювання".

"Виходячи з тексту відеоролика, можна зазначити, що в ньому явно йде мова про наявність аналогії між перемогою нашого народу у Великій Вітчизняній війні і перемогою на виборах з боку В.А.Ющенка".

"Таке порівняння є вкрай цинічним і брутальним, оскільки неможливо порівнювати внутрішньодержавний політичний процес, яким є вибори, із звільненням країни від загарбників, яке мало на той час і має досі непересічне значення", - також цитуватимуть заяву Романенка телекілери.

Крім вимог припинити крутити ролик Ющенка, пенсіонер також хоче, щоб була порушена кримінальна справа за фактами "закликів до зміни конституційного ладу насильницьким шляхом та незаконного захоплення державної влади".

Крім Генпрокуратури, Романенко звернеться до Верховного суду. А все тому, що Центрвиборчком... уже розглядав його скаргу і не задовольнив її.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування