Сівкович розповсюдив висновки про хворобу Ющенка е-мейлом

П'ятниця, 19 листопада 2004, 11:42
Голова комісії з отруєння Ющенка заявляє, що отримав вісім необхідних підписів депутатів під остаточним звітом комісії і вирішив розповсюдити документ Інтернетом.

Прес-служба Сівковича розповсюдила повідомлення з висновками комісії, де він знову заявляє про відсутність "підтверджень факту умисного отруєння Ющенка та застосування проти нього біологічної зброї".

"Немає ні юридичних, ні фактичних підстав стверджувати, що мав місце злочин, передбачений статтею 112 Кримінального кодексу України - "посягання на життя державного чи громадського діяча", йдеться у повідомленні.

Комісія звітуватиме у сесійному залі після того, як за це проголосує більшість народних депутатів України.

Остаточний звіт тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин отруєння Віктора Ющенка підписали 8 депутатів, що становить більшість членів комісії, додає Сівкович.

Напередодні на всіх підконтрольних адміністрації президента каналах Сівкович з подробицями розповідав про медичний висновок комісії, перерахувавши дані з історії хвороби Ющенка. Це було зроблено ще до того, як Сівкович "вмовив" депутатів поставити підписи під остаточним звітом.

Сівкович також постійно заявляє про тиск і погрози. Нещодавно поряд з його будинком було знайдено вибухівку. Сівкович наполягав на тому, щоб оголосити звіт комісії перед президентськими виборами, однак йому не вдалося набрати підписи більшості членів його комісії. Парламент також не проголосував за слухання його звіту на цьому тижні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування