Ющенко не здивований Кучмою, який створив каганат і феодалізм

П'ятниця, 19 листопада 2004, 12:09
Віктор Ющенко і його соратники не здивовані, що Леонід Кучма відмовився підписати закон про заборону відкріпних талонів під час другого туру виборів.

"Президент дає собі звіт, що створив українську кримінальну модель влади. Президент завжди проти рішень, які добавляють прозорості", - сказав Віктор Ющенко на прес-конференції в Києві.

"Те, що він не підписав цей закон – це більш логічно, ніж він би його підписав. Програла Україна, програла нація", - додав Ющенко.

За його словами, підготовка влади до фальсифікацій, в тому числі через відкріпні талони, свідчить: "Україна живе або в каганаті, або в феодальні часи".

Олександр Мороз сказав, що добре знає, як Кучма бере участь у законодавчому процесі: "Якщо б він хотів підписати – він би вчора ввечері написав зауваження до цього закону і сьогодні уже запустив би їх у дію".

"Тож технологія фальсифікації виборів за допомогою відкріпних талонів ним не проігнорована", - додав Мороз.

Анатолій Кінах сказав, що у четвер, коли парламент ухвалив цей закон, він "вітав мужній крок Верховної Ради". "Якщо президент не підпише цей закон – він зробить суттєву помилку".

Юлія Тимошенко, яка пішла з прес-конференції до того, як стало відомо про відмову Кучми підписати закон, сказала, що вони сподівалися унеможливити фальсифікації 3 мільйонів голосів на користь Януковича.

"Українська правда"

Читайте новину про те, чому Кучма не підписує зміни до закону про вибори тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування