Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НА МАЙДАНІ ОРГАНІЗОВУЄ СВЯТО ПЕРЕМОГИ НА ВИБОРАХ. Тимошенко прийде з донькою

П'ятниця, 19 листопада 2004, 13:44
Віктор Ющенко організує публічний паралельний підрахунок голосів у відповідь на плани влади зранку 22 листопада оголосити переможцем виборів Віктора Януковича.

"Влада планує зранку 22 листопада оголосити переможцем Віктора Януковича. Все інше, якими протоколами це підтверджується – це деталі. Ідіть, судіться до Верховного суду", розповів Ющенко на прес-конференції в Києві.

За словами Ющенка, ця інформація достовірна, бо вони отримують "багато даних із штабу Януковича".

Ющенко у свою чергу сказав, що вірить у свою перемогу: "Немає сумніву, що я і моя команда переможемо 21 листопада. Якби були такі сумніви – я би не поїхав на жоден мітинг і не брав би участь у забавках".

Присутня на прес-конференції Юлія Тимошенко сказала, що після оголошення Януковича "підуть телеграми від відповідних лідерів іноземних держав, щоб потім не відходити від оголошеного переможця".

Водночас влада "планує серйозні сили для охорони ЦВК, задіяти військову техніку".

"Але я знаю точно, що міліція і військові не виконуватимуть злочинні накази. Коли збираються мільйони людей, ніяка міліція і армія не можуть протистояти".

І, переконана Тимошенко, "ківалови не зможуть оголосити Януковича переможцем, якщо великою буде перемога Ющенка".

Як повідомив керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко, вони планують на Майдані Незалежності встановити 27 наметів, у які будуть надходити дані паралельного підрахунку голосів з кожної області.

"Всіх людей закликаємо з 20 години приходити на Майдан. У час з 23:30 до 24:00 ми будемо оприлюднювати перші результати", - сказала Тимошенко.

На питання про охорону людей на Майдані Зінченко сказав, що присутні "об'єднаються в консолідовані народні дружини".

Тимошенко також закликала 22 листопада о 9 ранку "всім народом", в тому числі мешканцям інших міст, збиратися на Майдані. "Всім треба брати теплий одяг, сало з хлібом, цибулю і часник – і їхати в Київ святкувати перемогу", - сказала вона.

Тимошенко сказала, що під час подій в ніч виборів і наступного дня усі політичні лідери будуть іти у перших рядах колони.

"Всі ми, члени команди, стоятимемо в перших рядах. Я планую взяти доньку, і може, мама приїде з Дніпропетровська...", - сказала Тимошенко.

Планується, що окрім наметів, на Майдані буде встановлена сцена для виступу музикантів.

"Також будуть феєрверки, співи, танці. Будемо святкувати перемогу", - зазначив на іншій прес-конференції відповідальний за організацію подій на Майдані депутат Юрій Луценко.

На питання, якщо суд заборонить цю акцію, Луценко сказав, що вона буде проходити у формі "зустрічі з виборцями - починаючи від 21 листопада і до оголошення Ющенка переможцем".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування