Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знайшов комунальну квартиру на 150 осіб. Мороз обурився через "придурка"

П'ятниця, 19 листопада 2004, 14:44
Віктор Ющенко вважає, що Леонід Кучма втрачає контроль над ситуацією в державі.

"Президент знаходиться за багатьма процесами, які відбуваються в державі", - сказав Ющенко, коментуючи слова Кучми, який на прес-конференції заявив, що нічого не знає про спроби фальсифікувати вибори за допомогою відкріпних талонів.

На доказ підготовки влади до фальсифікацій Ющенко показав журналістам пачку запрошень на вибори. Вони були виписані 16 листопада в 214 окрузі дільничною комісією №64 (знаходиться у школі №21 на вул. Саксаганського в Києві).

"На одну адресу – вул.Нікольсько-Ботанічна, будинок 3, квартира 13 виписано сто п’ятдесят запрошень на вибори на різні прізвища", - сказав Ющенко.

Ющенко пустив пачку запрошень по журналістах, щоб вони могли переконатися в правдивості його слів.

"Це маленька хитрість, яка робиться під носом у президента і ЦВК", - сказав Ющенко.

Присутня на прес-конференції Юлія Тимошенко сказала, що, напевно, за цією адресою знаходиться велика комунальна квартира.

Олександр Мороз, який також брав участь у брифінгу, розповів про розмову із своєю довіреною особою у Краматорську.

"Він повідомив, що міський відділ міліції провів збори 100% особового складу. Там заявлено, що 21 листопада працівники міліції переходять у підпорядкування членам комісії. Мета – при будь-якому зручному випадку до 20 години залишити дільниці без спостерігачів від Ющенка".

Мороз також обурився демонстрацією по телебаченню "придурка, який начебто від незареєстрованої в Україні фашистської партії закликає голосувати за Ющенка".

"Хто автор, хто замовник всього цього?!", - обурився Мороз і додав, що в Луганській області поширюються фальшиві листівки, що Соцпартія відмовилася підтримати Ющенка.

Мороз сказав, що влада готується до силового варіанта. "Я був головою федерації боксу. І в таких моментах домогтися перемоги можна, якщо відразу послати противника джебом у нокаут", - додав Мороз. "Ми це можемо зробити за допомогою виборців".

"Українська правда"

Читайте також:

КУЧМА НАЗВАВ ПРОДАЖНИМ журналіста "Індепендент". Кучма проти, щоб перевіряли, хто з ним спить

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування