Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Януковича відхрещується від "чорнухи" на Ющенка. УТ-1 не відповідає

П'ятниця, 19 листопада 2004, 16:16
Центральний штаб Віктора Януковича заперечує свою причетність до розміщення антиющенківських роликів на центральних телеканалах.

Про це "Телекритиці" заявив керівник прес-служби Центрального виборчого штабу кандидата в президенти Януковича Геннадій Корж.

Після цього видання звернулось за поясненням до керівництва каналів, чи є ці агітаційні матеріали рекламною продукцією штабу Януковича чи розміщуються під особисту відповідальність керівництва каналів.

У приймальні президента НТКУ Олександра Савенка повідомили, що останній буде після п’ятої години, а віце-президент НТКУ з правових питань Геннадій Радченко двічі перепитав запитання, а потім сказав, що він знаходиться у суді і не може відповідати. Телефон іншого віце-президента Миколи Канішевського не відповідав.

"ТК" також звернулася із інформаційним запитом до телеканалу "Інтер", відповідь на який поки що не надійшла.

У Державному комітеті з телебачення і радіомовлення на запитанням про те, чи є законним розповсюдження таких роликів на державному телебаченні, заступник голови комітету Валентин Вайло порадив звертатися до НТКУ.

"Якщо у вас є претензії, звертайтеся до НТКУ", - сказав він на цитування кореспондентом "ТК" статті закону "Про вибори Президента".

Як відомо, протягом останніх днів на телеканалах з'явилась велика кількість антиющенківської агітації.

Протягом 19 листопада – останнього дня, коли дозволена агітація – має вийти 13 таких кліпів. Їхня тривалість півхвилини – хвилина.

Крім того, чотири рази на УТ-1 мають бути прокручені майже чотирихвилинні ролики з піснею Кобзона, у якому, зокрема, Ющенка асоціюють із громадянською війною.

У іншому ролику вказується на те, що Ющенко хворий і що йому, можливо, доведеться раніше піти з посади президента, у разі обрання. Третій розповідає про те, що оранжевий (колір символіки Ющенка) схожий на коричневий (колір фашистів). Більшість роликів присвячено дискредитації членів команди Ющенка.

Від джерел на Банковій до "Української правди" потрапив план розміщення цих роликів на УТ-1.

Війна проти Ющенка. План розміщення "чорнухи"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування