Янукович визначив новий курс для України і згадав про грузинську кров

П'ятниця, 19 листопада 2004, 16:51
Прем’єр-кандидат Віктор Янукович заявив, що Україна буде "Західно-Східним центром Європи".

Про такий новий курс України Янукович заявив у п’ятницю в Палаці спорту під час відкриття форуму "Нова взаємодія", ініціатором якого він виступив.

Відкриваючи форум, він зазначив, що впевнений у майбутньому такого форуму, оскільки "сім мільйонів підписів (зібраних під час передвиборчої кампанії) дають віру у майбутнє".

На форумі Янукович також зазначив, що "ті, хто сьогодні каже нам розправити плечі, що наша кров більш гаряча, ніж грузинська - мають пам'ятати, що сила сьогодні в Україні не у тих, хто лякає й кличе на майдани".

Під час промови Януковича декілька разів лунали оплески та скандування "Янукович!".

Разом з Януковичем на зборах були присутні Валерій Пустовойтенко та Раїса Богатирьова.

За словами організаторів, у форумі взяли участь 10 тисяч осіб із Рівненської, Полтавської, Луганської, Івано-Франківської Дніпропетровської Кіровоградської та інших областей. Всі люди мали синьо-білі прапорці та шарфики.

Серед форумчан були делегати та студенти з київських вузів. Студенти зазначили, що квитки вони отримали від однокурсників і йшли туди як на безкоштовний концерт.

Під час форуму велися прямі телемости з Дніпропетровськом, Харковом, Сімферополем, які вів журналіст телеканалу "Інтер". В перервах між піснями він підходив до представників різних регіонів, які розповідали про те, як за часів Януковича покращилось їхнє життя.

Після промови Януковича співали Ірина Білик, Таїсія Повалій, Микола Басков, Наталія Могілевська.

В залі були розміщені декілька телеекранів, а також біло-блакитний плакат із гаслом "Новий час – новий президент".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування