Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відкріпні бандити і наркомани Януковича ґвалтують людей

П'ятниця, 19 листопада 2004, 17:02
Микола Томенко вимагає від глави служби безпеки України, генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ і міністра транспорту вивчити переміщення по Україні десятків додаткових поїздів і вжити заходів для попередження правопорушень.

Про це він заявив у п'ятницю з трибуни Верховної Ради, повідомляє прес-служба депутата.

За словами Томенка, додаткові поїзди спрямовуються до різних регіонів України з Донбасу – з міст Донецька, Дебальцеве, Слов'янська, Іловайська, Горлівки, Ровеньків, Лисичанська, Красного Луча, Червоноармійська.

Депутат відзначив, що значну частину контингенту, який переміщується додатковими поїздами, становлять колишні ув'язнені, особи, що перебувають на наркологічному обліку та інші антисоціальні елементи.

"Сьогодні залізниця не людей возить, а возить бандитів", - сказав він. Як стверджує Томенко, уже є випадки тяжких злочинів, вчинених цими особами проти місцевого населення.

Так, у Лебедині Сумської області вихідцями з Донбасу, яких розселили по студентських гуртожитках, була зґвалтована місцева дівчина.

"Жінки скаржаться, що нам поселили бандитів. Треба думати за наслідки цього бандитизму. І я думаю, що бандитизм не пройде", - зазначив він.

Нардеп звертає увагу на те, що більшість додаткових поїздів, які спрямовуються на Західну Україну, прибувають туди до голосування, що можна пояснити цілями голосування пасажирів за відкріпними талонами.

Водночас, близько 30 спецпоїздів приїдуть до Києва вже по завершенню виборів.

На його думку, там прибувають "не тільки спостерігачі, цих людей привозять, щоби провокувати ситуацію, у якій потім будуть звинувачувати опозицію".

Томенко повідомив, що говорив з людьми, яких везуть на Київ. За його словами, "вони отримали гроші, а вказівки, що робити, отримають на місці".

Він наголосив, що в разі здійснення завезеними владою антисоціальними елементами злочинів проти населення міста, повну відповідальність за наслідки цих діянь буде нести керівництво МВС, міністерства транспорту, Генпрокуратури та СБУ.

"Я закликаю припинити цей бєспрєдєл – це кримінальний злочин", - наголосив депутат.

Він також висловив занепокоєння у зв’язку з поширюванням роликів на телеканалах, які розповідають про те, що "Ющенко не сьогодні-завтра помре". Про це також пише в п’ятницю донецька газета Рината Ахметова з посиланням на "якихось бабушек-ворожек".

"Треба, щоб ваш прем'єр, який начебто віруючий і кожний день молиться перед іконою – знав, що за це буде Божа кара", - зазначив Томенко.

Він нагадав, що у Донецьку "розмазували журналістів по стінці і підвішували судей", що зафіксовано на плівках Мельниченка. "Донецькі методи управління не пройдуть!", наголосив Томенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування