Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зізнався, що порушував закон

П'ятниця, 19 листопада 2004, 20:12
Штаб Януковича фактично визнав, що незаконно агітував за свого кандидата, у час коли агітація була заборонена.

Про це свідчить агітаційний ролик Януковича, показаний у п'ятницю. У ньому виступ Януковича поєднали з роликами, які йшли раніше як соціальна реклама "А ти за що".

У виступі прем'єр-міністр обіцяв Україні світле майбутнє в разі обрання його президентом.

"Побувши в Києві недовго, мені вдалося визначити напрямок цього шляху, зробити по цьому шляху перший крок. Результати не прийшли самі по собі. Я працював з раннього ранку до пізньої ночі, переборюючи столичний опір", - заявив Янукович.

"Я виграв свої сили і ваші мрії. Але життя навчило мене - жодні досягнення не можна вважати остаточними, якщо під кінець послабити зусилля", - додав він.

Янукович заявив, що і на сході і на заході люди виступають за закон і порядок, благополуччя і справедливість.

"Ми будемо втрачати й набувати разом", - зазначив кандидат. "Громадяни України пишатимуться своїм паспортом. Тож давайте прийдемо на виборчу дільницю всі разом", -закликав він.

"Для мене як для президента захист мого народу, України, сімей, громадян буде головною метою. Інших цілей у мене немає і не може бути. Я йду служити. Для нас найголовніше зберегти мир. Я гарантую стабільне мирне життя", - сказав Янукович.

"Наше життя ставитиме все кращим кожен день. Саме за це й віддайте свій голос", - закликав він.

Після чого пішла реклама за Януковича – доярка з коровами, яка "хоче жити стабільно й голосувати власним розумом".

Другий фрагмент демонструє танки і вертольоти, які проводять військові навчання. Пізніше з них вискакує військовий, який проти військ НАТО в Україні й проти того, щоб його брат з російської армії став його ворогом.

Потім з'явився ролик зі сталеваром, який проти того, щоб металургію зруйнували на догоду Заходу, пенсіонер-ветеран, який проти того, щоб фашисти повернулися, студент, який не хоче, щоб його вважали "недоукраїнцем", бо він розмовляє російською.

Агітація завершувалася слоганом, "а ти за що".

Глядачі могли бачити ці ролики раніше, як соціальну рекламу. Вона також йшла в час між двома турами виборів, коли агітація була заборонена. Зокрема, її активно показував канал ICTV.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування