Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко готується до оголошення Ющенка президентом

П'ятниця, 19 листопада 2004, 20:25
Штаб Януковича заявляє про "чергову провокаційну "новацію" під час підрахунку голосів з боку опозиції.

Про це в п’ятницю заявив голова штабу прем'єра Сергій Тігіпко.

"Виготовляються фальшиві "мокрі" печатки окружних виборчих комісій. Зрозуміло, що може статися, якщо опівночі хтось вийде на площу і скаже людям, що зібралися у великій кількості: мовляв, ось протокол з "мокрою" печаткою, переміг наш кандидат, гайда до ЦВК вимагати перемогу!", заявив Тігіпко. Цю його фразу показали по всіх підконтрольних адміністрації президента каналах.

Як відомо, представники опозиції заявили, що проводитимуть паралельний підрахунок голосів на Майдані Незалежності. Вони планують оголосити результати о 23.30.

Штаб Януковича також проводить паралельний підрахунок. Дані збиратимуться в самому штабі в кінотеатрі "Зоряний"ю Результати обіцяють оголосити близько півночі.

Тігіпко також заявив, що "команди обох кандидатів повинні ретельно зважувати кожен свій крок, щоб зберегти спокій".

"Адже результати першого туру засвідчили: якщо перемога є, то її визнають усі – і Центрвиборчком, і опоненти. Обидва штаби повинні докласти максимум зусиль, щоб у неділю все пройшло спокійно. Зі свого боку ми це обіцяємо", говорить голова штабу Януковича.

"Важливо не допустити нагнітання пристрастей, провокацій, яких вже було чимало з боку наших опонентів", цитує Тігіпка сайт Януковича.

"Наприклад, час від часу в тому чи іншому місці країни з'являлись хлопці з характерною зовнішністю, і представившись "донецькими" починали займатись здирництвом. Починаємо з'ясовувати – певне замовлення виконує місцевий криміналітет", заявляє Тігіпко.

Він також заявив, що штаю Януковича із самого початку виборчих перегонів обрав "єдино вірні стратегію і тактику кандидата Віктора Януковича, яка й забезпечила йому підтримку величезної кількості виборців".

"Увесь цей час Віктор Янукович ефективно працював як прем'єр-міністр України, реалізовуючи широкомасштабну соціальну програму, спрямовану у першу чергу на підтримку малозабезпечених громадян", сказав він.

За словами Тігіпка, команда Януковича "чітко усвідомлювала свої завдання: максимально домовитися з тими кандидатами на пост президента, які вийшли з виборчої боротьби". Він повідомив, що штаб проводив переговори з представниками лівих партій і намагався "завоювати симпатії лівого электорату".

"А от чи вдалося це зробити – покаже голосування", – сказав Сергій Тігіпко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування