Кризові менеджери Медведчука прикривають прихід "донецьких" на Черкащину

Субота, 20 листопада 2004, 21:35
Сьогодні в Черкасах практично неможливо знайти в готелях вільних місць. Усі вони забиті прибульцями з Донбасу.

"Донецькі" окупували навіть колишню обкомівську гостиницю "Дніпро", куди без спеціального дозволу облдержадміністрації заселитися взагалі неможливо.

За інформацією черкаських журналістів, близько 900 прибульців з Донецької та Луганської областей розселили не лише в самих Черкасах, а й у райцентрах області. Кожен з них уже закріплений за певною виборчою дільницею для забезпечення "правильної" кількості голосів за Януковича.

Факт приходу "донецьких" на Черкащину цілком підтверджує інформацію голови комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка, озвучену ним на сесії Верховної Ради України.

За його даними, додаткові поїзди спрямовуються до різних регіонів України з Донбасу – з міст Донецька, Дебальцево, Слов'янська, Іловайська, Горлівки, Ровеньків, Лисичанська, Красного Луча, Червоноармійська.

Томенко відзначив, що значну частину контингенту, який переміщується додатковими поїздами, становлять колишні ув'язнені, особи, що перебувають на наркологічному обліку та інші антисоціальні елементи.

Черкащани говорять про прибульців пошепки, небезпідставно побоюючись застосування ними сили.

"Прикривають" донецьких "кризові менеджери" Медведчука. Одним з найактивніших є головний редактор колись опозиційної, а нині близької до Медведчука черкаської газети "Антена" Валерій Воротник. За інформацією з достовірних джерел, Воротник допомагає Черкаському штабу Януковича.

Можливо тому Валерій Воротник віддає шпальти своєї газети для оприлюднення провокацій. Наочним доказом цього може слугувати стаття, опублікована очолюваною ним "Антеною" в п'ятницю 18 листопада.

У черкаських готелях — суцільна галицька говорка

Усі черкаські готелі заповнили сотні гостей із західних областей України, переважно віком від 17 до 30 років. У всіх коридорах, номерах і буфетах лунає українська мова з галицьким акцентом.

Цікаво, що для прибульців із Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської та інших західних областей готельні місця були заброньовані заздалегідь представниками коаліції "Пора" та регіональним штабом Ющенка. Номери оплачуються готівкою керівниками прибульців аж до 28 листопада. Додатково замовлені номери, де організовані штаб для нарад і зберігання агітаційних матеріалів.

Як стало відомо з розмов галичан між собою, вони в ніч з 19 на 20 листопада очікують завезення до міста вогнепальної та холодної зброї. Її буде застосовано для "правильного підрахунку голосів на користь Віктора Ющенка".

Зброя вже буцімто доставлена в ліси Черкащини. У подальшому буде організовано захоплення державних установ і нейтралізація конкретних осіб із "злочинної влади".

Мета перебування "західняків" у Черкасах протягом цілого тижня після голосування — встановлення "нового порядку" в обласному центрі.

Планується, зокрема, під ранок 22 листопада на центральній площі міста повалення пам'ятника Леніну та встановлення на звільненому постаменті шибениці. "На ній почепимо кілька москалів з Білого дому. Досвід маємо з часів ОУН-УПА", — зовсім не жартома заявляють галичани.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...