Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає, що помилка, яку люди зробили при обранні Кучми, не повториться

Неділя, 21 листопада 2004, 12:04
Віктор Ющенко переконаний, що другий тур відбуватиметься з фальсифікаціями, але їх буде недостатньо, і він переможе.

Про це Ющенко заявив після того, як проголосував на виборчій дільниці №1 на Майдані Незалежності.

На питання, що робитиме Ющенко, якщо будуть фальсифікації, він сказав: „Ви кажете „якщо будуть фальсифікації”, наче сумніваєтеся. Вони будуть. Те, що зранку передають штаби – це верх цинізму”.

„Але ми маємо іншого виборця. Фальсифікації будуть, але їх буде недостатньо, щоб змінити результати виборів”, - додав Ющенко.

Ющенко розповів про події ранку голосування: „Лягають студенти на дорогу під колеса автобусів (на яких збиралися вивозити людей голосувати за відкріпними талонами), на дільницях громада не пускає заїзжих молодиків...”.

„Сьогодні громадяни розуміють суть виборів, між ким ідуть вибори. Вони не допустять помилки, як помилися в 1994 чи в 1999 році”, - сказав Ющенко.

Як відомо, на тих виборах президента двічі переміг Леонід Кучма.

Ющенко також привітав присутніх з днем архистратига Михаїла.

Ющенко прийшов на голосування разом із усіма дітьми та дружиною Катериною. Один громадянин, який зайшов на дільницю, заспівав Ющенку перед камерами пісню „Да здравствует солнце, раскроется тьма...”

Ющенко запізнився на годину, і за цей час під дільницею зібрався стихійний мітинг чисельністю до 200 осіб. Люди скандували „Ющенко! Ющенко!”, на кілька хвилин заблокувавши рух автомобілів.

„Українська правда”


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування