Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРА лягла під автобуси, блокуючи фальсифікацію за Януковича

Неділя, 21 листопада 2004, 12:36
Громадська кампанія ПОРА блокувала виїзд трьох автобусів держкомпанії "Нафтогаз Україна" з Києва до Кременчука для голосування людей за відкріпними посвідченнями.

Як сказали співробітники компанії, їх везуть на пікнік. В той же час вони повідомляли, що мають відкріпні талони для того, щоб там проголосувати, передає "5 канал".

Активісти ПОРИ закликали співробітників "Нафтогазу" залишити автобуси та "бути людьми, щоб не дозволити фальсифікації".

Заклики супроводжувалися скандуванням "Ганьба!", "Разом – сила!". Активісти також тримали плакати "Не наїжджай на виборця!"

Активісти ПОРИ, не зважаючи на холодну погоду, лягали під колеса автобусів, щоб ті не могли поїхати.

Через 30 хвилин більшість співробітників "Нафтогазу" залишили автобуси, після чого вони поїхали. За словами одного з активістів, в автобусі залишалось 4 особи.

Співробітників "Нафтогазу України" під загрозою звільнення змушували взяти відкріпні талони та проголосувати. Для цього і були організовані автобуси від "Нафтогазу".

Співробітники стверджували, що від поїздки не можна було відмовитися - викликали навіть тих людей, які перебували на лікарняному.

"Сказано було, що це буде під виглядом того, що ми будемо там відвідувати музей "Полтавської битви" чи ще щось, але це для того, щоб проголосувати за пана Януковича - це було сказано чітко і ясно", - сказав один із співробітників "Нафтогазу".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування