ТРК Медведчука провокуватиме безчинства, у Тернополі знайдено вибухівку

Неділя, 21 листопада 2004, 15:52
У Тернополі на дільницях № 55, 84, 85 та 86 виборчого округу № 166 у пакетах знайдено вибухові пристрої із таймерами.

Як повідомив прес-службі штабу Ющенка місцевий штаб, усі зазначені дільниці містяться в приміщеннях шкіл.

Міліція, яка прибула на місце події, винесла вибухівку на стадіон і оточила цю територію на час, протягом якого триватиме знешкодження. У цих трьох школах має проголосувати близько 13 тисяч виборців. Голосування на згаданих дільницях призупинено.

Водночас, як повідомляє Волинський штаб, у Ковельському територіальному виборчому окрузі №21 помічена мобільна група телерадіокомпанії "Альтернатива", завдання якої - створювати провокації та знімати їх на відео.

Про це повідомили Волинському штабу Ющенка виборці Ковеля. На даний час представники Ковельського районного штабу своїм транспортом супроводжують мобільну групу, аби попередити будь-які провокації.

Окрім того, до штабу надійшла інформація про те, що представники дільничних виборчих комісій отримали вказівку у будь-який спосіб псувати бюлетені, щоб в подальшому визнати їх недійсними.

Як відомо, ТРК "Альтернатива" близька до Віктора Медведчука

****

Водночас заступник голови Гадяцької райдержадміністрації Валентина Куліш видала сільським головам району та міському голові Гадяча невраховані виборчі бюлетені з позначкою навпроти прізвища Віктора Януковича.

За словами народного депутата Миколи Карнауха, такі ж дії зафіксовано з боку голови Чорнухинської РДА.

Вербівський сільський голова Микола Балюра, "відповідальний" за дільниці №71 та 72 округу №154, в присутності свідків та довіреної особи Віктора Ющенка по округу, депутата Полтавської обласної ради Івана Близнюка письмово та усно підтвердив факт отримання 190 таких бюлетенів. З

Зі слів краснолуцького сільського голови, йому було видано 600 бюлетенів.

Примірники "лівих" бюлетенів передали Івану Близнюку. Він стверджує, що всього по Гадяцькому району було роздано дев’ять тисяч таких документів.

Близнюк звернувся до ОБСЄ, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової та члена ЦВК Ярослава Давидовича. Було написано скаргу до лохвицької ТВК №154. Зараз на місце подій прибули народні депутати Валерій Асадчев, Юрій Костенко та Микола Кульчинський.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...