Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НІЧ ВИБОРІВ ВЛАДА ВІДКЛЮЧИТЬ "5-Й КАНАЛ" І ПОЧНЕ СИЛОВИЙ СЦЕНАРІЙ

Неділя, 21 листопада 2004, 16:45
Заступник глави виборчої кампанії Віктора Ющенка Петро Порошенко заявляє, що штаб Віктора Януковича планує відключення "5 каналу" у ніч виборів, а влада почала реалізацію "силового сценарію".

"Нам відомо, що штаб нашого опонента має розроблений план і з 5 години ночі почне його реалізацію - про відключення ефіру "5 каналу", - сказав Порошенко в штабі Ющенка в неділю.

За словами депутата, план уже профінансований, і призначені відповідальні за його виконання.

Відключення "5 каналу" можливе двома способами: створення перешкод в ефірі шляхом перешкоджання роботі супутникового центру, який розташований у Київській області, або використання для блокування сигналу генератора частот, що належить "Укрчастотнадзору" і Міністерству оборони.

Порошенко також заявив про пересування колон військової техніки й військовослужбовців зі східних регіонів у Київ.

У той же час уповноважений представник Ющенка у ЦВК Юрій Ключковський спростовує причетність "Нашої України" до розробки мобілізаційного плану коаліції "Сила народу" на 21-22 листопада.

"Мені такий план невідомий", - заявив Ключковський в інтерв'ю журналістам, коментуючи інформацію представника Януковича Степана Гавриша про "мобілізаційний план штабу Ющенка".

Ключковський вважає, що штаб Ющенка буде діяти дещо інакше. За його словами, опір народу буде не тому, що існує такий мобілізаційний план, а тому що "українському народу осточортіла злочинна влада, і він нарешті скаже: настав час навести чистоту в Україні".

"Це нагадує лемент того злочинця, який кричить: тримайте злодія", - сказав Ключковський.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ШТАБ ЯНУКОВИЧА ЙДЕ ВА-БАНК і заявляє про плани захоплення влади

МЕДВЕДЧУК НАКАЗАВ ОГОЛОСИТИ ЯНУКОВИЧА ПРЕЗИДЕНТОМ ДО ПІВНОЧІ. На Банкову звозять снайперів

Ківалову привезли бронетранспортери, Кучмі - біотуалети

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування