Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ШТАБ ЯНУКОВИЧА ЗАЯВЛЯЄ ПРО ЙОГО ПЕРЕМОГУ

Неділя, 21 листопада 2004, 20:10
Голова штабу Януковича Сергій Тігіпко заявляє про перемогу свого кандидата.

В ефірі Першого національного, а пізніше в запису на каналі "1+1" він заявив, що Янукович перемагає "з результатом 3,4-3,5%.

"Я вважаю, що нічого надзвичайного не відбудеться і такий результат дасть Центральна виборча комісія.

Згідно з даними його штабу активність виборців на 19 годину "показує надзвичайно високу явку, за нашим результатом 82-83% по всій України".

"Такою високою за рахунок півдня і сходу України", додав він.
За його даними у Луганській області активність становила 92% (75,3% в першому турі), в Донецькій - 94 %, Дніпропетровській – 82%, Харківській – 87%, Одеській 79%, Криму 80%, Запорізькій 82%.

В той же час, за даними штаба Януковича, активність виборців на заході України була набагато нижчою, ніж 31 жовтня.

Так, за його даними, у Львівській області голосували 82%, Тернопільскій 78%, Рівненській 76%, на Волині 78 %.

"Ми одразу казали, що якщо явка буде менше 80%, то Януковичу буде дуже важко перемогти, але явка більше 80% - і це значить Янукович перемагає", - заявив Тігіпко на короткій прес-конференції.

"Таким чином всі наші підрахунки справдилися, Янукович переміг залишилося дочекатися лише результатів ЦВК. З перемогою!", - вигукнув начштаба, під час чого люди в нього за спиною встали.

Це були діти, які цілий день набирали інформацію про порушення, яких, за словами керівника проекту паралельного підрахунку Валерія Коновалюка було більше 700.

Щодо даних екзіт-полів, то Тігіпко сказав, що їм не вірить.

"Екзіт-поли не спрацювали у минулому турі, вони були політизовані, оскільки застосовувалися не для вивчення громадської думки, а для тиску на громадськість", - зазначив він.

При цьому ні Тігіпко, ні Коновалюк не відповіли на питання журналістів, іх прес-конференція тривала не більше 2 хвилин. Як повідомляє кореспондент каналу "1+1", Тігіпко не став відповідати на запитання, на чому грунтуються його висновки.

Коновалюк також заявив, що висока явка виборцівна Сході дозволить Януковичу перемогти з відривом у 3-4%.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування