Штаб Януковича замінували? Там звинувачують соціологів у продажності

Неділя, 21 листопада 2004, 21:42
Представник Партії регіонів валерій Коновалюк заявляє, що штаб Януковича оскаржуватиме результати виборів в разі перемоги Ющенка.

Про це він заявив на прес-конференції в штабі Януковича.

Коновалюк назвав "передчасним" запитання про те, чи визнає Янукович свою поразку на виборах.

"Ми хочемо порбачити результати, є багато запитань щодо порушень виборчого законодавства. Якщо за нашими актами будуть оскаржуватися результати в суді, то вони коригуватимуться і в цілому", - сказав Коновалюк.

Він засудив намір своїх опонентів "отримати владу будь-якою ціною".

Коновалюк звинуватив опонентів у брудних методах боротьби, зокрема розповів, що надійшла інформація про те, що штаб Януковича заміновано.

"Ми знаємо, хто за цим стоїть і для чого це робиться", - сказав він. При цьому на питання журналістів, чи буде проводитися евакуація, Коновалюк сказав: "Це ваше особисте рішення", зазначивши, що в штабі надійна охорона.

Коновалюк назвав екзіт-поли "фінальної частиною брутальної кампанії опонентів", а також звинуватив соціологічні центри, які проводили екзіт-пол у продажності.

"Викликає подив і посмішку (такі дані), бо я добре знаю, хто такий центр Разумкова, хто є його засновником і яке завдання відбувається щодо цих речей", - прокоментував він результати екзіт полів.

Він також орприлюднив дані голосування по закордонних дільницях, де Янукович набрав 68%, а Ющенко – 30%. Це результати голосування у Вірменії, Вєтнамі, Сьєрра-Леоне та Грузії.

Коновалюк висловив упевненість у пермозі свого кандидата, а щодо того, чи зявиться він у штабі, депутат зазначив, що ймовірно це буде вже після перемоги. "Думаю десь годині о 4-5", - сказав він, не уточнивши ранку чи вечора.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування