Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За "службу опозиції" звільнено майора міліції

Понеділок, 22 листопада 2004, 00:11
Після виступу 21 листопада на "5 каналі" телебачення о 20.00 майора спецпідрозділу МВС України "Беркут" Геннадія Абрамчука викликав по радіостанції командир цього полку полковник міліції Д. Сіляков, повідомляє razom.org.ua.

Абрамчук у цей час знаходився в добовому оперативному наряді. Після прибуття до полку міліції у майора було відібрано табельну зброю, службове посвідчення та формений одяг співробітника міліції. Своє рішення Сіляков пояснив тим, що майор протиправно перейшов служити опозиційним силам і тому йому не місце в міліції.

У свою чергу, МВС України стверджує, що Геннадій Абрамчук робив систематичні грубі порушення службової дисципліни. Як повідомили агентству "Новини-Україна" у департаменті з зв'язків із громадськістю МВС України "за систематичні грубі порушення службової дисципліни командування полку ще задовго до виборів підготувало й направило відповідні матеріали на атестаційну комісію в ГУ МВС України в Києві для рішення питання щодо відповідності його займаної посади й подальшого проходження служби в органах внутрішніх справ України".

"За свідченням його керівників під час проходження служби Абрамчук Г. В. зарекомендував себе винятково з негативної сторони. Зокрема, до виконання службових обов'язків ставився недбало, мав низькі показники в оперативно-службовій діяльності, самоусунувся від роботи з особовим складом, за що неодноразово залучався до дисциплінарної відповідальності командиром полку", повідомляє МВС.

"Так наказом від 6 червня 2004р. його було оголошено строге попередження, 11 червня - оголошене зауваження, 14 червня оголошений догана, а 5 липня за невихід на службу по охороні громадського порядку без поважних причин було винесене попередження про неповну службову відповідність", зазначають у МВС.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...