Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПРИЇХАВ У ЦВК. Знову почалась бійка?

Понеділок, 22 листопада 2004, 00:53
Віктор Ющенко й народні депутати з його команди відправилися до ЦВК з вимогою закрити виборчі дільниці й підвести підсумки по кількості тих, що проголосували в Україні.

Ющенко, керівник його виборчої кампанії Олександр Зінченко, народний депутат Євген Червоненко з'явилися в залі під час оголошення результатів голосування на початку другого ночі.

Після завершення брифінгу глави ЦВК Сергія Ківалова Ющенко відправився на переговори з ним, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Тим часом, як повідомляє Телекритика, Ющенка не пускають до голови ЦВК Ківалова.

Також і журналісти не можуть вийти з конференц-залу ЦВК. Охорона свою відмову випустити журналістів нічим не аргументує.

З посиланням на джерело в ЦВК агентство повідомляє про інцидент у будинку Центвиборчкому між керівництвом виборчого штабу Ющенка й охороною ЦВК.

За даними джерела, Ющенко і його супровід, зокрема, народні депутати Євген Червоненко, Юлія Тимошенко, Олександр Зінченко після оприлюднення результатів виборів за станом на 1.00 спробували увійти до кабінету голови ЦВК Сергія Ківалова на шостому поверсі будинку, однак охорона перешкодила цьому.

У результаті виникла бійка.

При цьому журналісти блоковані на другому поверсі будинку ЦВК і не мають можливості одержати достовірну інформацію, оскільки їх не пускають на верхні поверхи будинку.



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування