У Білорусі переміг Янукович

Понеділок, 22 листопада 2004, 01:05
На виборчій дільниці в українському посольстві в Мінську в неділю проголосувало 705 громадян України, з них 430 осіб, чи 61 відсоток, підтримав Віктора Януковича.

Про це кореспонденту Радіо "Свобода" повідомив речник посольства Леонід Ясинський. За Віктора Ющенка проголосувало 33 відсотки, або 243 громадянини України.

Десять виборців у Мінську обрали варіант "проти всіх", а ще 22 бюлетені визнано недійсними.

Явка в Мінську цього разу була меншою, ніж у першому турі виборів президента України, і склала вчора 27 відсотків від загального списка із 2640 осіб. Голова дільничної комісії Фаїна Ясинська пояснює це погодою – сніг та ожеледиця не сприяли приїзду українських громадян з інших регіонів Білорусі.

На другій та останній у Білорусі дільниці в Бресті, у приміщенні українського консульства, також переміг Віктор Янукович – за нього проголосувало 154 виборця. А Віктору Ющенкові свій голос віддали 106 осіб.

Усього у виборах у Бресті взяли участь 793 громадянини, три з них проголосували проти всіх, а 2 бюлетені були недійсними. Про це Радіо "Свобода" поінформував голова дільничної комісії в Бресті Ігор Гунчик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування