Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НЕ ДОВІРЯЄ ЦВК І ЗАКЛИКАЄ ВСІХ ПРИЙТИ НА МАЙДАН О 9 ГОДИНІ РАНКУ

Понеділок, 22 листопада 2004, 01:21
"В ЦВК правди знайти не можливо. Ми не довіряємо даним ЦВК", заявив Віктор Ющенко в прямому ефірі "5 каналу" після намагання зустрітися з головою ЦВК Сергієм Ківаловим.

"Ми закликаємо: шановні громадяни, прийдіть о 9 годині ранку в понеділок на Майдан!", додав Ющенко.

Він заявив, що дії опозиції "будуть мирні, відповідно до законів і Конституції і адекватні до дій влади".

Ющенко заявив, що йому вдалося зустрітися з головою ЦВК. Зараз, за його словами, той пішов відпочивати, підрахунок голосів призупинено і наступні дані будуть оголошені о шостій годині ранку.

Ющенко повідомив, що хотів зустрітися з Ківаловим, щоби спитати в нього, чи знає голова ЦВК, що були викинуті мої представники і представники Мороза з дільниць, чи він поінформований про масові вкидання бюлетенів,
які заходи він буде вживати щодо низької і несвоєчасної подачі бюлетенів із східних регіонів".

"Як нам стало відомо після оприлюднення результатів по ряду областей, продуманно затримується обробка – повторюється сценарій першого туру, коли за рахунок Луганської, Донецької, Харківської і ряду других областей проводилася фальсифікація", заявив Ющенко.

Він повідомив, що його не пустили в приміщення ЦВК. "Це дивно – там вільно ходять народні депутати, міністри. Мене здивувало, що жодного депутата з "Нашої України" і БЮТ до кабінету Ківалова не допустили", сказав Ющенко.

Однак до Ківалова пропустили довірену особу Януковича Степана Гавриша.

"Зараз голова ЦВК веде роботу по фальсифікації з Гавришем. Це те, що буде оголошено о шостій годині", додав Ющенко.

Він повідомив, що йому вдалося поставити запитання Ківалову, чи можна "зафіксувати" кількість виборців. "Я не отримав відповіді, сказали, що рівень активності буде змінюватися. Іншими словами це відкриває шлях для фальсифікації", говорить Ющенко.

Юлія Тимошенко, яка також була присутня у ЦВК, заявила, що за паралельним підрахунком штабу Ющенка, він став "беззаперечним переможцем з великою перевагою".

Вона закликала всіх виборців прийти о 9 ранку на Майдан Незалежності, щоб "захистити своє життя і Україну".

"В кожного є робота і приватні справи, але в залежності від того, скільки нас завтра прийде, скільки нас завтра збереться - так і вирішиться доля України. Або завтра ми захистимо Україну, або кримінал перетворить Україну на акціонерне товариство закритого типу".

"Ніякого розпачу, максимальна мобілізація", додав голова штабу Ющенка Олександр Зінченко. Він також заявив, що Ющенко перемагає Януковича з різницею в 19-20%, що "переконливо засвідчує перемогу Ющенка".

"Ми не довіряємо ЦВК. Вона перейшла межу чесності і порядності", сказав Зінченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування