Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гавриш ображається, що Ківалов про щось розмовляв з Катеринчуком

Понеділок, 22 листопада 2004, 02:09
Степан Гавриш вважає, що заяви представників коаліції "Сила народу" у ЦВК підтверджують оприлюднений ним силовий сценарій захоплення влади з боку опозиції. Про це він повідомив у прямому ефірі на "5-му каналі" вночі. Наразі, за словами Гавриша, голова ЦВК наодинці зустрічається з уповноваженим представником Ющенка Миколою Катеринчуком.

Представник Януковича повідомив, що приїхав до ЦВК, отримавши інформацію про те, що "Віктор Андрійович Ющенко разом із групою народних депутатів вривається в кабінет голови (ЦВК-УП)". Оскільки Сергій Ківалов попередив, що " може прийняти" Ющенка лише у присутності іншого кандидата чи його уповноважених представників, Гавриш вирішив повернутися.

За словами народного депутата, на момент його приїзду до ЦВК, Ющенко "вже мав довготривалу розмову з головою (ЦВК) один на один". Крім того, як повідомив Гавриш, в кабінеті Ківалова також знаходився довірена особа Ющенка Микола Катеринчук - "він мав перед собою блакнот з якимось записами".

"Голова ЦВК скористався телефонною розмовою і попросив нас вийти у приймальню. Ми вийшли. А потім він запросив одного Катеринчука. Вони зараз ведуть там переговори. Про що – я не знаю". На момент ефіру, за оцінками Гавриша, Катеринчук знаходився в кабінеті близько 10 хвилин.

Гавриш вважає, що Ківалов "в такій ситуації взагалі не може зустрічатися з представниками політичних опонентів один на один. Це має бути зустріч у форматі представників двох команд – тоді є підстави говорити про неупередженість".

На думку Гавриша, заяви опозиції, що були оголошені в приміщенні ЦВК, - "цілком відповідають тому плану, який я оголосив" раніше у неділю. За словами уповноваженого представника Януковича, заклики " вийти на вулицю та встановити результати виборів" є "неконституційними і є силовим сценарієм захоплення влади в Україні".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:59
Прикордонники дали бій російській ДРГ на Сумщині
09:58
"Я не повторю помилки Луцького". Інтерв’ю з Ксенією Семеновою про те, що чекає на НАУ
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, є постраждалі
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
Усі новини...