Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов не бився з Ющенком і готовий не спати всю ніч

Понеділок, 22 листопада 2004, 02:36
Голова Центвиборчкому Сергій Ківалов обіцяє оприлюднити результати другого тура голосування на президентських виборах до обіду понеділка.

Про це він заявив у прямому ефірі "5 каналу".

"Ми не будемо відпочивати й спати, і завтра до обіду ми підрахуємо дані", сказав він.

Ківалов підтвердив інформацію про зустріч із кандидатом Віктором Ющенком, що відбулася.

"Вона (зустріч) дійсно відбулася в кабінеті голови ЦВК. Обговорювались різні питання, у тому числі мені було запропоновано, щоб я запросив до кабінету десятки депутатів від "Нашої України", БЮТ", сказав Ківалов.

При цьому він заявив, що "жодних бійок не було". "Ми поговорили. Віктор Андрійович був у нервовому стані. Я його просто заспокоїв, сказав - я розумію ваш стан, і в цьому стані я простив йому все. Він повернувся й вийшов з кабінету", розповів Ківалов.

Голова ЦВК був роздратований і повторював, що "втомився від усяких цих шоу".

Відповідаючи на запитання про надзвичайно високу явку у Донецькій області, він заявив, що "ця розмова передчасна".

"Ми повинні одержати дані з територіальних комісій. Усе, що я сьогодні говорю - це попередні дані. Навіть якщо ми вранці оголосимо дані по 80% - це всі попередні дані, які не будуть мати юридичного значення", додав Ківалов.

При цьому він підкреслив, що "ЦВК буде вчиняти виключно за законом".

"Нас закон абсолютно чітко захищає. Нам дали час, щоб ми підрахували дані голосування. Це ми й будемо робити", сказав голова ЦВК.

"ЦВК працює відкрито, демократично. Сьогодні депутати з "Нашої України" кажуть, що я рідко виходжу до журналістів. Хочете я буду сидіти з вами постійно - напевно, ви від мене втомитеся", пожартував Ківалов.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: