Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Сумщині б'ють спостерігачів та трощать ділянки

Понеділок, 22 листопада 2004, 03:33
Біля однієї з дільниць територіального виборчого округу 165 у місті Тростянці Сумської області сталася сутичка між спостерігачами, журналістами та невідомими молодиками, які мали біти. Про це повідомив Координаційний центр допомоги журналістам.

Один з журналістів отримав важке поранення і був госпіталізований.

Після цього інциденту група молодиків направилася до місцевого штабу кандидата Ющенка. Там їх зустріла група прибічників кандидата Ющенка з метою захисту штабу. Нападники втекли, залишивши одну з машин. Зараз перевіряється приналежність цієї машини.

За останніми даними, сутички тривають.

Прес-служба УНП повідомляє, що разгромлена дільниця №160 в смт. Жовтневе Білопільського району Сумської області в/о № 161. Близько 40 людей в масках увірвалися до дільниці, яка знаходиться в Будинку культури агрофірми "Вікторія". Нападники громили все, що було. Членам ДВК вдалося відстояти скриньки для голосування, але є багато постраждалих. Одного з нападників вдалося затримати.

Близко 16:00 група молодих людей з 10 чоловік близько 16:00 увірвалися на виборчу дільницю №28 в/о №160 (м. Суми), на якій розбили дві скриньки з бюлетенями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування