Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко бачить, що на вотчині Януковича не вміють рахувати

Понеділок, 22 листопада 2004, 03:42
Штаб Віктора Ющенка бачить ресурс влади для фальсифікації виборів у Донецькій, Луганській і частково Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Про це заявив заступник керівника штабу коаліції "Сила народу" Петро Порошенко.

За його словами, на округах у цих регіонах швидкість підрахунку голосів у два-два з половиною рази нижча, ніж по всій Україні.

Зокрема, станом на 3 годину ранку штаб Ющенка опрацював 47,69% голосів виборів у паралельному підрахунку. Водночас у Донецькій області на той час було оброблено лише 22% бюлетенів, у Луганській – 24,98%.

Затримання робиться для того, щоб після отримання результатів на Заході України зробити фальсифікацію на сході на користь Януковича.

Дані паралельного підрахунку після опрацювання 47,69% голосів склали – за Ющенка 52,8%, за Януковича – 40,99%.

Порошенко також заявив, що ЦВК порушує закон, не оприлюднюючи остаточні дані явки виборців – і створюючи резерв для фальсифікації.

"Через сім з половиною годин після закриття дільниць ЦВК продовжує іти тим шляхом, що і після першого туру", - сказав Порошенко. Він нагадав, що закон вимагає оприлюднення числа, скільки людей взяли участь у виборах, протягом години після закриття дільниці о 20 годині.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: