Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київміськрада висловила недовіру ЦВК та підтримала Ющенка

Понеділок, 22 листопада 2004, 17:02
Київська міська рада висловила недовіру Центральній виборчій комісії і звернулася до депутатів Верховної Ради з вимогою не визнавати результати підрахунку голосів.

Таке рішення, ухвалене Київміськрадою, оголосив зі сцени на майдані депутат Володимир Бондаренко.

"Київська міська рада вирішила у зв’язку з масовими виступами громадян проти фальсифікації результатів виборів України та неналежну організацію виборів висловити громадську недовіру ЦВК, а також невизнання результатів підрахунку голосів", - йдеться у рішенні.

Також Київміськрада вирішила запропонувати Верховній Раді висловити недовіру Центрвиборчкому і не визнавати результати підрахунку голосів.

Рішення також зобов’язує виконавчий орган забезпечити належні умови для акції та забезпечити належні умови громадського порядоку.

За забезпечення безпеки має відповідати генерал Міленін, який, за словами Бондаренка, "виявляє політичну заангажованість на підтримку провладного кандидата". Але, за словами депутата, Мілєнін відповідатиме за виконання "не тільки погонами, а й своєю свободою"

Контроль за виконанням цього рішення покладено на міського голову Олександра Омельченка, який, за словами Бондаренка, підтримує Ющенка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування