ЯНУКОВИЧ ВЖЕ ВВАЖАЄ СЕБЕ ПРЕЗИДЕНТОМ?

Понеділок, 22 листопада 2004, 18:58
Віктор Янукович вважає себе "новим керівництвом України". Про це він заявив в записаному монолозі для телеканалу "1+1". Короткі виступи Януковича, який говорив в своєму кабінеті в шкіряному кріслі, коментував В’ячеслав Піховшек.

До цього Янукович нигде не показался публічно. Він не посміхався, перед ним на столі лежали окуляри та цукерка.

"Я дуже вдячний своїм виборцям. Проголосували ви за мир і стабільність та демократію", розпочав свій короткий виступ Янукович.

Він окремо звернувся до виборців Ющенка. "Я розумію та поважаю ваш вибір і ваше право на власну політичну позицію. Ваше бачення української перспективи обов’язково буде враховане новим керівництвом України. У системі нової влади безумовно знайдеться місце виразникам ваших сподівань і прагнень", заявив прем'єр.

"Я не хочу, щоб ви вважали себе в програші. Ми виграли усі і виграємо ще більше, коли збережемо спокій мир в Україні і єдність в усьому суспільстві", продовжив Янукович.

При цьому він додав, що "не сприймає дії окремих політиків", які реалізують заздалегідь запланований сценарій, йдуть на барикади, "намагаючись втягнути в це молодь".

"Я категорично не сприймаю дій тих окремих політиків, які зараз кличуть людей на барикади. Ця невелика група радикалів поставила перед собою ціль розколоти Україну, вдавшись до силового тиску й антизаконих дій".

"Я вірю в здоровий глузд наших людей, у їхню виваженість", сказав Янукович.

"У нової влади легкого життя не буде. Я впевнений, що перед нами ще дуже багато завдань. І головна мета нового президента - добробут і благополуччя громадян", сказав прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News