Янукович хоче переговорів з опозицією

Понеділок, 22 листопада 2004, 20:46
Прем'єр-міністр Віктор Янукович провів зустріч з лідерами парламентських фракцій.

Як повідомляє його прес-служба, головними темою розмови Януковича з депутатами "стала ситуація в країні, яка склалася після виборів".

Зокрема, прем’єр і депутати обговорили "шляхи мирного врегулювання ситуації, розглядалися форми діалогу влади з опозицією з тим, щоб не допустити розколу України".

Однією з таких форм називався "круглий" стіл влади й опозиції, повідомляє прес-служба.

Після закінченні зустрічі лідер "Народовладдя" Богдан Губський заявив, що народне рішення, висловлене шляхом голосування, не може бути переглянуте. Але лідери всіх без виключення політичних сил, на його думку, мають зробити все, щоб ситуація в країні була стабілізована.

Голова фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова висловила готовність провести спільний "круглий" стіл з політичними силами, які підтримали на виборах Віктора Ющенка. Саме під час такого "круглого" столу за участю спостерігачів можуть бути визначені компромісні шляхи врегулювання ситуації, вважає лідер "Регіонів".

Леонід Кравчук звернувся до всіх батьків з закликом вберегти своїх дітей від участі в політичних акціях, які можуть становити неабияку небезпеку.

А постійний представник уряду у верховній раді Володимир Рибак зазначив, що всі штучно створені політичні проблеми в країні можуть бути розв'язані виключно шляхом переговорів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування