Біля парламенту стоять автобуси з "Беркутом". По Києву ходять провокатори

Вівторок, 23 листопада 2004, 14:15
Біля Верховної Ради України, яку пікетують прихильники Віктора Ющенка, у Маріїнському парку знаходиться велика кількість автобусів із співробітниками міліції, а також бійцями спецпідрозділів "Беркут" і "Барс".

Про це у вівторок повідомляє УНІАН

Зокрема, у Маріїнському парку, біля літнього концертного майданчику, стоять три "Ікаруси" з харківськими номерами, вікна в них щільно закриті шторами. Проте, через щілини можна побачити синю камуфляжну форму та шеврони на рукавах з написом "Беркут".

Крім того, у цьому ж парку, справа від будівлі Маріїнського палацу, зосереджено два "Ікаруси" та автобус марки "Вольво", на номерах яких стоїть позначка приналежності до 13-го регіону України.

Водночас, біля будівлі Міністерства охорони здоров'я також знаходяться два автобуси спецпідрозділу "Беркут" з темними вікнами. Поблизу них стоїть сім мікроавтобусів "Богдан" синього кольору, на бортах яких написано "Охорона дипломатичних представництв".

Крім того, як повідомляє "5-й канал", у центрі Києва з'явились провокатори, "дивні напівп'яні люди" ходять з символікою Віктора Ющенка, але разом із тим багато з них мають на рукаві зелену стрічку.

За даними телеканалу, провокатори прибувають, зокрема, з Донецьку. Один із таких людей мало не розбив телекамеру "5-го каналу" на Майдані Незалежності.

Таких людей помічено в районі Бесарабки, біля парламенту та в метро. Вони "брудно лаються", нецензурно висловлюються на адресу Віктора Януковича та Леоніда Кучми, чіпляються до перехожих.

Канал закликає всіх бути обережними, пильними, не піддаватись на провокації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування