Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков радить Ющенку і Януковичу послати Кучму на х*р

Вівторок, 23 листопада 2004, 14:25
Екс-радник президента, депутат Олександр Волков вважає, що у ситуації, яка склалася в країні, винуваті Леонід Кучма і Віктор Медведчук.

"До нинішньої ситуації довели двоє осіб: Кучма і Медведчук. Вони відповідають перед українським народом за те, що відбувається – що громадяни України готові впитися один одному в горло", - сказав Волков у коментарі "Українській правді".

"Ющенко і Януковичу в нинішній ситуації цих двох панів (Кучму і Медведчука) треба послати на хєр, сісти за стіл і домовитися, провести політреформу і перерозподілити повноваження. Якщо цього не буде, можна очікувати найгіршого", - додав Волков.

"Вибори завершилися. Кучма уже нічого не вирішує. Він може тільки ввести надзвичайний стан і продовжити свою агонію на три місяці", - сказав Волков.

Волков вважає, що переговори – єдиний вихід, бо "і за Ющенка, і за Януковича проголосували 10 мільйонів українців, які можуть опинитися по різні боки барикад".

"Прихильники і того, і іншого готові відстоювати свою правоту", - додав він.

За словами Волкова, переговори між Ющенком і Януковичем потрібні хоча б для того, щоб домовитися про перерахунок голосів.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування