Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко закликала розпустити парламент

Вівторок, 23 листопада 2004, 15:21
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко закликала розпустити парламент та оголосити Віктора Ющенка президентом.

Тимошенко також закликала висловити недовіру ЦВК, "яка стала на бік криміналу, на чолі з Ківаловим, яка планує оголосити кримінальні рішення". "Такої комісії нам не потрібно", - сказала вона.

"Ми оголошуємо народним президентом України Віктора Ющенка, який має прийти до влади і, починаючи з сьогоднішнього дня, виконувати функції президента України", - сказала вона з трибуни Верховної Ради.

"Сьогодні в парламенті сидять справжні представники народу. І справжніх представників народу 190 народних депутатів разом з Соціалістичною партією, Аграрною, НДП, "Нашою Україною", блоком, який я очолюю, а також чесні позафракційні депутати", - сказала Тимошенко.

"Ми бачимо, що в ВР відсутні зрадники народу України, відсутні люди, які ніколи не відстоювали інтереси народу, це всі провладні фракції, всі ті люди, які складають криміналітет в Україні. Також, на жаль, відсутня фракція комуністів", - констатувала Тимошенко.

"І я можу сказати, що Верховна Рада в такому складі, на жаль, рішення приймати не може, бо немає 226 депутатів, тому така ВР, як тільки прийде і займе свій кабінет народний президент України, мусить бути розпущена терміново і створена з чесних депутатів, які нарешті будуть висловлювати інтереси народу", - сказала Тимошенко.

Вона висловила подяку "від українського народу, від парламенту України голові Верховної Ради Володимиру Литвину за те, що він сьогодні з народом".

Також подяку Тимошенко висловили меру міста Києва Олександру Омельченку, "який сьогодні практично став на сторону киян і на сторону народного президента України". Багато місцевих рад, рад обласних сьогодні визнали легітимним президентом Ющенка.

Тимошенко також заявила, що "сьогодні в Україні народилась справжня міцна українська нація, український народ, який вже нероздроблений". "Народ – це наша надія", - сказала вона.

Вона також закликала "брати владу в свої руки, ні у кого нічого не просити, та ні на які переговори із злочинною владою не йти".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування