МІТИНГ ЮЩЕНКА БЕРЕ В КІЛЬЦЕ БАНКОВУ

Вівторок, 23 листопада 2004, 19:27
Прихильники Ющенка починають похід до адміністрації президента

Звертаючись до громадян, керівник штабу Ющенка Олександр Зінченко сказав, що вони починають "шлях до перемоги".

"Значна частина залишитися тут біля наметів, люди, які стоять ліворуч, крокують по Інституцькій до адміністрації президента. Інша група йде по вулиці Лютеранській. Ми адміністрацію президента беремо в кільце", - попросив він.

О 8 ранку Зінченко попросив людей зібратися на Майдані, а о 10 ранку, за його словами, люди масово зберуться під адміністрацією президента і Верховною Радою. "Вони будуть під тиском і охороною народу. Вся ця банда буде приречена", - зазначив він.

Перед цим Юлія Тимошенко закликала учасників акції протесту на майдані Незалежності рухатись до будинку Адміністрації президента.

Як передає кореспондент УНІАН, вона зазначила: "ми підемо туди обережно, щоб на перших порах нічого не зламати… або вони здадуться мирно, або ми попросимо це зробити", - заявила Тимошенко.

Вона закликала учасників акції чергувати під АП до ранку. А також оголосила збір учасників акції протесту біля будинку АП о 10.00 ранку у середу.

Зараз люди піднімаються на Банкову, вони йдуть повільно, видно, що вони дуже замерзли. Вони несуть прапори, вигукують "Ющенко!" та "Кучму геть".

УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News